Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Националният клуб на привържениците на "Левски" оповести декларация, в която се изразява възмущение, че на 1 май в София се очаква да пристигнат руски рокери, известни като "Нощни вълци". Според левскарите присъствието им тук е "уродливо тържество на антибългарщината и поредна гавра с българската независимост". В декларацията се изтъква, че България е част от европейската цивилизация и никога повече няма да бъде свързана с "човеконенавистния азиатски деспотизъм".

Левскарите съветват "учтиво" руските рокери да отменят събитието си и се обръщат към Столична община възможно най-скоро да бъде премахнат паметника на съветската армия, който е определен за начало на мотопробега на "Нощните вълци".

"Нощни вълци" са известни като рокерите на Путин. Той често кара мотор с тях.

Ето пълния текст на декларацията:

"Националният клуб на привържениците на Левски изразява своето крайно възмущение от тиражираната в медиите информация, че на 1 май, в нашия град, София, ще пристигне група руски рокери, именуваща се "Нощните вълци". Медиите твърдят, че на пролетарския празник, 1 май, въпросните планирали да участват в мотопробег, отбелязващ победния път на българската армия от Паметника на съветската армия до... Берлин, където щяло да има тържества по случай 72-рата годишнина от победата над хитлерофашистка Германия?!...

НКП напомня на широката общественост и конкретно на всички наши безпаметни сънародници, както и на руските им господари, че Българската армия никога не е стигала до Берлин. До там стига болшевишката Червена армия, не армията на Царство България.

Също така, напомняме, че участието на България в бойни действия в заключителната фаза на Втората световна война не е доброволно, а принудително – под натиска на чужд окупатор, СССР.

Смятаме за изключително важно също да се отбележи, че присъствието на съветски войски в страната ни след 8 септември, 1944 г., историята категорично счита за окупация от чужда държава, с която България се е намирала в мир. Българите, които грижливо пазят националната памет, чудесно помнят и знаят какво донесе на страната ни черната дата, на която съветски войски влязоха на наша територия – комунизъм, зверства, репресии, заграбване, тоталитарна държава, морален упадък и икономическа разруха. Влиянието на тези явления и техните проводници, и вдъхновители никога повече няма да съществуват в нашата родина. Уважаеми участници във въпросния мотопробег, нашата общност приема вашите намерения като

едно уродливо тържество на антибългарщината и поредна гавра с българската независимост. Нашата нация е част от европейската цивилизация и семейство, и бъдещето й никога повече няма да бъде свързано с човеконенавистния азиатски деспотизъм. Вие и смехотворната ви идеологическа разходка нямате място в София. Учтиво ви съветваме да отмените политически-наглото си събитие, защото нашия град не е и няма да бъде сцена на антибългарски прояви.

Обръщаме се и към Столична община и всички отговорни институции с апел възможно най-скоро да премахне скверното за българите и столицата ни туловище на споменатия Паметник на съветската армия, символ на 45-годишно иго, като го демонтира и изпрати там, където е единственото подходящо за него място – Музея на социалистическото изкуство."

Коментари

Много достойна позиция. Браво!

Много достойна позиция на привържениците на ФК "Левски"! Браво от мен!
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Поздрав за смелата позиция

от един ЦСКА-р! Браво.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.