Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков влезе в Залата на славата на футбола в Мексико. Сред първите, които съобщиха новината, бе тв каналът "Унивижън депортес", където Камата работи като анализатор.

Ицо получи специални поздравления и сам благодари в ефир.

Стоичков е приет заедно с още 9 големи имена в любимата игра, като например Жосеп Гуардиола, Хорхе Валдано, Франсиско (Пако) Хенто, Енцо Франческоли, местното величие Алберто Гарсия Аспе и т.н.

Самото въвеждане в залата ще бъде извършено по-късно тази година. 

А може би има знак на съдбата, че на днешната дата, но преди 28 години, Христо Стоичков бе забелязан от Йохан Кройф, който му даде път към върховете и направи възможни много признания, които Камата получи и още получава.

На 4 април 1989 г. ЦСКА игра първи полуфинал с "Барселона" във вече несъществуващия турнир за Купата на Купите и загуби с 2:4 на "Камп Ноу". Стоичков вкара страхотен гол за 1:0, а след това и за 2:3. Малко повече от година по-късно той стана футболист на Барса.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.