Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Партия "Воля" иска да стане член на Европейската народна партия (ЕНП). Това каза лидерът на партията Веселин Марешки пред бТВ.

"Ние сме единствените в новия парламент, които сме център-дясно. Подготвяме да внесем документи за членство в ЕНП. Такова е нашето решение, имаме някакви разговори", обясни Марешки.

Той припомни, че в миналия парламент ГЕРБ и Реформаторския блок са имали общо 107 депутати и изтъкна, че точно толкова сега имат ГЕРБ и "Воля".

"Има изявен победител с голямо мнозинство. Това е волята на българския народ. Виждам се в ролята на център-дясно управление, в което да участваме", каза Марешки.

Той потвърди амбициите си един ден да стане премиер, защото винаги, когато се е захващал нещо, е ставал номер 1. Марешки отрече в кампанията да е правил завой към БСП, а само е изтъкнал, че социалистите са копирали техни идеи. Той потвърди, че би се съгласил за партията му да има едно министерство, в което тя да докаже какво може.

"Искам шанс да покажа нашите качества. Имаме много сериозни хора във всички области. Ние нямаме проблем. Аз в икономиката съм най-силен. Аз съм свободен човек, не мога да стана чиновник", каза Марешки.

Според него ако има скорошни нови избори държавата ще се изложи на хаос. Марешки каза, че е имал 11% на президентските избори, а сега на парламентарните едва е прехвърлил 4% и това било станало с манипулации.

Коментари

Злой Путин's picture
Злой Путин
Злой Путин

Ще го приемат.

Там обичат мутрички и корумпета.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.