Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Летният сезон по Българското Черноморие започва от днес. Първият чартърен полет с израелски туристи се очаква да пристигне на бургаското летище, предаде БНР. Групата от близо 170 души ще бъде настанена в хотел в Слънчев бряг.

Полетът е от Тел Авив, а чуждестранните гости ще останат 3 дни в Слънчев бряг, каза почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.

"Това си е лятната програма - когато първите туристи си тръгват, веднага със същия самолет идват новите, просто си е началото на сезона. Специално при нас, както и при другите, очакваме запазване на миналогодишните нива с ръст нагоре."

12 на 100 беше ръстът на израелските туристи през миналия сезон, припомня още Мандов.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.