Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Отстраненият председател на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев отрече пред бТВ да е част от йерархия, в която на първото стъпало е Делян Пеевски, на второто е той, а на третото – Ахмед Доган.

„Тази йерархия е в главите на някои хора. В България е ноторно известно, че няма как да се създадеш сам. Истината е, че аз се създадох сам. Не зад всеки успял човек в бизнеса задължително трябва да има политически или партиен покровител“, коментира Василев.

бТВ излъчи пълния вариант на интервюто, части от което вече бяха показвани. Записът е направен в началото на седмицата във Виена, където Василев договарял „инвестиция за 5 хиляди нови работни места“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Ключови думи

Коментари

i

i

Деян

Малеее! Ето ви още един вариант на непорочното зачатие.

И

Прав е Василев. Тия ,които го познават ,знаят какъв труд ,пот и безсънни нощи му струва да издигне банката до това ниво.Той е награждаван три или четири пъти за банкер на годината. Ебати шибаната държава сме-да си съсипва сама добрите неща, да си рискува банковата сигурност...

2U

Да бе сам се създал. А защо те изритват сега? Защото си тумор саморасляк ли?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.