Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всички полети днес от София до Берлин и обратно са отменени. Справка в сайта на летище София показва, че три самолета за германската столица днес няма да излетят оттук, а други три няма да кацнат на родна територия.

Причината е отново стачка на служителите на двете летища в Берлин - "Шьонеделд" и "Тегел". Недоволството започна рано тази сутрин и ще приключи в 5 ч. утре сутрин. Очаква се в протеста да се включат около 2000 служители. Те настояват за повишаване на почасовото заплащане от 11 до 12 евро. До стачните действия се е стигнало след неуспешни преговори между синдикатите и управляващите двата аеропорта. 

Това е втората стачка на летищните служители за този месец. Предишната бе на 10 март и продължи 25 часа. Тогава бяха отменени 659 полета.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.