Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Браво, господин Президент! Вие внесете СЕТА в Конституционния съд, а аз Ви гарантирам, че българският парламент няма да го ратифицира, като спечелим парламентарните избори. Радвам се, че президентът Радев опроверга поредната лъжа на националните предатели от ГЕРБ, които подкрепиха споразумението с Канада. Президентът не е променял позицията си да го внесе в Конституционния съд. Аз потвърждавам нашата: това споразумение отнема на България национален суверинитет, предава здравеопазването, образованието и публичните ни услуги в частни ръце и дава възможност на корпорации да ни съдят в специални съдилища, ако не им гарантираме печалби. То е пагубно за българската икономика и земеделие."

Така лидерката на БСП Корнелия Нинова реагира на обещанието на президента Румен Радев, че ще води битка срещу споразумението между ЕС и Канада в българския Конституционен съд. Държавният глава мотивира решението си с това, че България е загубила тази битка в Брюксел.

Снощи Радев бе един от 27-те държавни и правителствени ръководители, одобрили заключителен документ от дискусиите си, който "приветства" ратификацията на СЕТА от Европейския парламент на 15 февруари.

Днес обаче той обвини Клуб Z, че манипулира общественото мнение в България по отношение на позицията му за споразумението.

Още преди месец Корнелия нинова се закани, че България няма да ратифицира СЕТА, ако БСП спечели изборите на 26 март. Тя дори обяви гласувалите за него български евродепутати "национални предатели".

Коментари

 's picture

smarf

Цирк България

Хахахахахааааааааа! Голяма клоунада! Корни и Ради под шапито.
 's picture

Nikolai Nikolov

Путинисти

Радев и Нинова са долни руски подлоги Предатели на Българските интереси в полза на Русия.
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Хорни

Корни... :))) Май много й се иска да видят комунистите отново власт. Такива ако трябва и по корем ще лазят.
kate pate's picture
kate pate
new

Давай, Корни.. пукажи ни как

Давай, Корни.. пукажи ни как са бараш, как са мяташ..

Мръсни, червени твари!

Мръсни, червени твари!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.