Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Келиан Конуей - скандалната съветничка на американския президент Доналд Тръмп, отново взриви социалните мрежи, предаде АФП.

Световните медии разпространиха кадри, на които се вижда как тя е коленичила на диван, за да прави снимки с мобилния си телефон на Тръмп и цветнокожи шефове на колежи и университети.

Много от потребителите на Туитър веднага започнаха да критикуват Конуей. Те очакествихпа като неуважение езика на тялото й.

Някои хора обаче направиха сравнение със снимката от 2013 г. на бившия президент на САЩ Барак Обама с краката си на бюрото на Овалния кабинет.

Келиан Конуей наскоро беше подложени на критики за рекламиране на модната марка за бижута на дъщерята на президента - Иванка. Ръководителят на службата за етика на правителството на САЩ призова Белия дом да разследва Конуей след инцидента с аргумента, че тя трябва да получи дисциплинарно наказание.

В началото на месеца Конуей си измисли терористичен атентат, който нарече "Клането в Боулинг Грийн". Така тя оправда наложената от президента временна забрана за влизане в САЩ на граждани на 7 страни с преобладаващо мюсюлманско население.

Коментари

kate pate's picture
kate pate
new

И кво от тва

Келиан Конуей взриви социалните мрежи, който само си търсят повод да бъдат взривени, дали ще е за кърменето в мола или за пътен възел Белокопитово, за сляпата Вайша или за поредна изцепка на Нашто знаме - няма значение - важното е ВВЗЗЗРРИФФФФ да има. Ама нема - само фоерверки и пръдни

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.