Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Автобус се обърна по пътя между Владая и пътен възел Драгичево. Рейсът с над 30 души е пътувал от София за Дупница, съобщи БНТ.

Трима леко пострадали са откарани за преглед в столичната болница "Пирогов". Разследва се причината за инцидента, най-вероятно шофьор на лек автомобил пред автобуса губи контрол, а водачът на автобуса е опитал да избегне удар и е попаднал в крайпътната канавка.

Според кмета на Драгичево Виктор Викторов в района често се случват подобни инциденти. Той каза, че пътят е в перфектно състояние, но шофьорите трябва да спазват правилата за движение.

Коментари

Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

пътят е в перфектно състояние,

Това е някое друго Драгичево, това, дето аз го знам има три разбити платна, които в селото стават две, а куките сменят посоката на движение почасово. Това, плюс непрекъснатите потоци от благоевградски и пернишки селяни, които се сливат там правят нещата особено вълнуващи.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.