Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кой е собственик на 80 процента от "Булгартабак"? Това попита банкерът Цветан Василев в днешния епизод на интервюто си за бТВ, което медиата пуска на части. Според него в момента тютюневият холдинг се източва в огромни размери.

Василев посочи, че първите искри в отношенията му с депутата от ДПС Делян Пеевски са прехвръкнали веднага след избирането му за шеф на ДАНС миналото лято. Банкерът разбрал, че младият и успял политик злоупотребява с името му за уреждане на търгове и назначения.

Държавните пари се разпределят чрез марионетки на този човек, каза банкерът, който все още е във Виена. Пеевски има качества и аз заложих на положителните му такива, а той се оказа недостоен, добави Василев.

 

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

zaz

Във видеото дори за един момент показаха ръцете на Цветан Василев. Стискаше юмруци и беше видимо притеснен. Това е много притеснително, особено като следим в Капитал как Доган (Пеевски) взима собствеността в много от фирмите на Цв. В. Не трябва да има лесна победа. Трябва да има дълга война и да се изядат и изтощят взаимно!!! За да може над трупа им някой ден да започне да се развива истински бизнес по пазарни правила!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.