Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Коалицията между НПСД и ДОСТ е принудителен брак по сметка. Това заяви пред бТВ зам.- шефът на ДПС Хасан Азис, който е и кмет на Кърджали. Така той коментира факта, че тази коалиция се обявила като анти-ДПС политически субект. Азис припомни, че лидерите на двете формации - Касим Дал и Лютви Местан през последните месеци са имали конфликт помежду си.

"В момента са в позицията да споделят един и същ покрив. Не вярваме, че тази антикоалиция ще бъде успешна", каза Азис. 

Попитан защо всички партии отбягват ДПС Азис заяви, че този въпрос продължава да се върти в политическото пространство.

"Това е архаичен опит на легитимация на политическо присъствие. Отричането на определена партия не ни прави по-голяма партия. Да сте чували ДПС да е давало оценка на партиите, с които си е партнирала? Въпрос на политическа култура", каза Азис.

На напомнянето, че БСП не може да прости на ДПС факта, че свали правителството на Пламен Орешарски Азис отговори:

"ДПС мина през своя политически катарзис. Пред нас стои въпроса какво се случва утре".

Азис призова и другите партии да минат през своя катарзис. Според кмета на Кърджали градът си остава остров на сигурността и на спокойствието.

[[nid:50434]]

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.