Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ЦСКА разпространи декларация, в която с опорни точки обяснява за забавените заплати и напускането на Емил Гъргоров и Джаксън Менди. Двамата прекратиха договорите си с клуба. Българският национал още не е сменил цветовете официално, докато Менди бързо премина в "Литекс" и днес бе обявен като ново попълнение на "оранжевите".

Вижте цялото обръщение на ръководството на ЦСКА, публикуваме го без редакторска намеса:

Армейци,

Във връзка с множеството публикации през последните дни, пресслужбата на ПФК ЦСКА съобщава на всички медии:

1. Към 17 юни футболистите и треньорите на ПФК ЦСКА са получили всичките си заплати както е по правилник.

Те имат да получават бонуси, за които по решение на УС ще бъдат изпълнени след лагера в Холандия.

2. При среща на футболистите с Изпълнителния директор Александър Тодоров преди лагера в Боровец е поет ангажимента до 13 юни да се изплати полагащата се по правилник заплата. Тази заплата е изплатена на 17 юни или само с няколко дни закъснение от договореното.

3. На 15 юни, във връзка с грубо и неуважително отношение към треньорското ръководство, старши-треньорът Стойчо Младенов е отстранил състезателя Емил Гъргоров от отбора. Същият е напуснал и подал документи за едностранно разтрогване на договора си към клуба. ПФК ЦСКА няма намерение да задържа състезатели, които уронват престижа на клуба, не уважават треньорските решения и забравят направеното за тях.

4. УС на ПФК ЦСКА вече информира ФИФА и ще заведе дело срещу Джаксън Менди, който е напуснал самоволно лагера на отбора и е нарушил правилата на БФС. Информираме други клубове, че ако подпишат с този футболист ще подлежат на санкции от ФИФА.

5. Информираме своите фенове, че зад цялата операция по случая „Гъргоров” стои една определена агенция, в която се подвизават бивши служители на ЦСКА, на чиято съвест лежат десетки провалени дела и милиони с нищо неоправдани дългове.

Приканваме всички привърженици да се доверяват единствено на официална информация излязла директно от ръководството на ПФК ЦСКА АД, а не от анонимни и непотвърдени „сведения”, „сензации”, „драми” заливащи всекидневно спортните новини в България.

Ще се стараем да Ви предоставяме фактологична и актуална информация за състоянието на клуба и случващото се в него. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.