Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Граждани на 7-те страни с преобладаващо мюсюлманско население, на които президентът Доналд Тръмп бе забранил с указ влизането в САЩ, пристигнаха вчера в страната, предаде АП.

Това стана, след като федералният съдия от Сиатъл Джеймс Робърт отмени указа. Вчера Апелативният съд в Сан Франциско потвърди решението.

Авиокомпании от различни страни позволиха на граждани на Сирия, Ирак, Иран, Судан, Сомалия, Либия и Йемен да се качат на полетите за САЩ. Новопристигналите се радваха през сълзи да видят близките си в Америка.

По повод съдебното решение Доналд Тръмп отново изригна в туитър. И стовари гнева си не само върху съдия Джеймс Робърт, но и върху цялото правосъдие в САЩ:

"Просто не мога да повярвам, че един съдия ще постави страната ни в такава опасност. Ако нещо се случи, обвинявайте него и съдебната система. Заливат ни хора. Лошо!"

 

 

От администрацията на президента заявиха, че ще използват всяко правно средство, за да подновят забраната. Но изтъкнаха, че ще изпълнят съдебното решение.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.