Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Финансистът Владимир Каролев се опита да внесе успокоение в сложната ситуация около войната между Делян Пеевски и Цветан Василев пред Нова телевизия. Заради политическата нестабилност у нас агенцията за икономически оценки "Стандарт енд Пуърс" понижи рейтинга на България още в петък. Това се случи броени часове след като се разбра, че има арестувани за подготвяно убийство на депутата от ДПС.

Всякакви разправии между хора, които са в бизнеса, не са добре за държавата, каза Каролев по повод обиските в офиси на банкера Цветан Василев и обвиненията за необслужвани кредити на депутата Делян Пеевски.

"Няма риск за парите на хората в КТБ. Една банка може да бъде срутена, ако хората, които са вложили пари в нея, ги изтеглят", обясни Каролев във връзка с проверките в Корпоративна търговска банка. 

Според финансиста у нас години наред нещата икономически не вървят добре. Реформите били спрени още в средата на мандата на тройната коалиция.

Каролев коментира последния вот на недоверие за финансовата стабилност.

"България е фискално стабилна, а основната причина затова е валутният борд", каза Каролев.

Той определи като "глупости" твърденията, че България е на прага на фалита. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.