Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на учреденото вчера Движение "Да, България" Христо Иванов заяви пред бТВ, че активът на партията си е поставил за цел да покаже липса на зависимост. Така той отговори на зададения му за пореден път въпрос дали партията има връзка с Иво Прокопиев.

"Обявяваме как се финансираме, какво харчим. От много широка база дарители, средният размер на даренията е около 120 лв. Няма място за зависмост от един олигарх. Имаме дух на изключително непримирима независимост. Нито един от хората, които са в нашия национален съвет, няма да си даде името и лицето, за да бъде параван на някой. Зад тях стоят 500 дарители. Събрали сме близо 100 хил. лв. Всяка седмица се отчитаме. Медийната помия няма да свърши. Хората ще трябва да решат на кого да вярват. Дали на нас, или на жълтите и кафявите медии", каза Иванов.

Той допълни, че на учредителното събрание са дошли над 1300 души.

"Дойдоха човек по човек, не организирано. Тази енергия говори, че нашите послания стигат и не остават в София. Имаше хора от 64 български града и 14 страни", заяви Иванов.

Според него главният прокурор не трябва да се избира пряко, а "Да, България" ще бъде много позитивна партия.

"По никакъв начин няма да бъдем безпринципни. Аз нямам томахавки с конкретния човек Сотир Цацаров. Моята критика е към всеки един главен прокурор досега, защото системата е сбъркана", каза Иванов.

Той допълни, че проблемите на съдебната система са политически.

"Корумпирани политици, които корумпират бизнеса, съдебната власт", обобщи Иванов.

Според него не може да се говори за образование, здравеопазване, национална сигурност без да се реши проблема с "разрушаването на българската държавност от корупцията". А това става на политическата сцена в парламента.

Коментари

Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Вяра? След лъжите на Кънев свърши вярата.

Проверяваме всичко вече. Да кажем, че бай Х. Иванов е безкрайно честен и не лъже. Значи, гледаме фактите, които е споделил с нас: "средният размер на даренията е около 120 лв" "500 дарители" "близо 100 хил. лв." 120 лева * 500 дарителя е 60,000 лева, което е 30,000 по-далече от обявените вчера 90,000. Ок, дотук 30,000 разминаване. Отделно, вчера четохме, че Малеева е платила операцията, т.е. даренията явно са повече. Има мегдан да стават още по-честни.

Хм

""Корумпирани политици, които корумпират бизнеса, съдебната власт" - Тц. Приказките за корупцията само подменят дебата по същество за олигархията. Тъкмо олигархията е тази, която бърка в джоба на всеки. Чак след това събраните пари, заедно с черните пари от наркотици, проституция и т.н., влизат в корупционния оборот. Политици, съдии, прокурори вкупом са черноработници на олигархията и мафията, развита от ДС още по времето на Тато.
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Чукча, чукчаааа...

надо читать, чукчааа! https://dabulgaria.bg/%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE-80-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

Дааа.....лош Христо...лош....

А днес в Русия спряха Linkedin-а......мдаа....широка страна мая радная.......
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Ко викаш,

понеже в Москва яко бият негрите, затова да не проверяваме как ни лъже бай Х. Иванов? Не се отучихте от комсомолските номерца и това си е ;)
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Също така, тия с лицата

да обяснят откъде им идват парите, с които са живели и живеят досега. Като ще сме толко от чужбина, да сме като у чужбина. Данъчните декларациийки да се извадят, а другарката Малеева да обясни внятно как точно са се сдобили с парчето Ловен парк. Щото и аз искам, ама не съм чул да се продава. Еле па със заменка.
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Леко бре айляк,

ти много се превъзбуди. Ще оцапаш клавиатурата. Стани от компютъра, изчисти си стаята, оправи си леглото, излез навън, изпуши една цигара, направи снежен човек, звънни на съседа - чичо Гошо, пожелай му за много години... И ще видиш, че не си чак толкова безполезен трол, за да смисъл на живота ти да се изчерпва със спамене под статиите за "Да, България" и трайкането под тези за "Промени България" примерно... :) http://clubz.bg/49050-i_nikolaj_barekov_s_nova_partiq_prezaredi_bg

п.с.

Сега се сетих защо хората бягат на запад.Володя бил спрял Linkedin щото данните се съхранявали в чужди държави и чужди сървъри....ми те хората бягат за да са близо до данните си....мухахаха.....
 's picture

Dimitar Simov, MD

Анонимки

Спрете анонимните вредители!
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Подкрепям!

Враговете на народа - на прасетата! Тутраканската селищна система победи Рейгън, сега е време да се пребори с анонимните! Когато има само едно мнение и то е нашето, сме винаги победители! Да, България! Да, линкедин!

брех......

Сега чукнах във Википедията.....и то какво да се окаже...че Мануела Малэва била някогаш най-добрата българска теницистка №1 на WTA и е спечелила милиони империалистически долари.....все пак това не обяснява откъде тя има 5-6 хиляди да наеме една зала...долна капиталистка....
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Мале, пусти милионери.

А що като са толкоз паралии берберяновите, не платиа чесно кеш за парцела, а купиха евтинко гарсониерки в надежда, обеля и хаджи димитър и напраиха заменка по СДС линия?

Прогноза: цялата тая

Прогноза: цялата тая сбирщайнщина няма да влезе в следния парламент
 's picture

Nikolai Nikolov

Кагебето

Кагб лъжците са агент Гоце , Симеон 800 , Станишев гъзара ,Доган хидроинженера Цацаратурата ,Бойко , всички от кочината КОЙ.
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

След патетични изказвания за "лъжци"

е уместно да цитираме и лъжите им. Затова да цитирам и г-н Кънев тука: „Слагаме каруцата далеч пред коня. На база това разпределение на мандатите, е твърде вероятно кандидатът на ГЕРБ да не се казва Борисов", заяви още Кънев и добави: „Аз съм в обещание, че няма да подкрепя правителство, в което Борисов ще стане премиер". https://news.bg/politics/v-obeshtanie-sam-da-ne-podkrepya-pravitelstvo-na-borisov-zayavi-radan-kanev.html

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.