Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сериозно обсъждане, сериозна воля за борба с корупцията по високите етажи няма. Българската политика е едно обединение на онези, които искат по тази тема да не се говори. А ако се говори, това да бъде чиста имитация.

Така Христо Иванов обясни тази сутрин пред Нова тв защо е учредил собствено политическо движение. Бившият правосъден министър каза, че са изчерпани всички други възможности за граждански натиск. 

Според Иванов, колкото и да са критикувани, медиите у нас си вършат работата, но няма институционална реакция. А като няма такава, е "все едно да плюеш от десетия етаж - нищо не стига долу, на паважа".

В момента обмисляме възможността да получим банков кредит, за да можем да се финансираме, докато партията се регистрира", каза още Иванов.

"Ние правим партия, защото има много нормални хора, които разбират, че трябва да се справим с корупционната чума", заяви той. 

"Време е сами да се оправяме и да престанем да чакаме Брюксел да ни каже какво да правим", допълни ексминистърът.

На обвиненията, че ще се финансира от "кръга около Прокопиев", той каза, че от тези кръгове сме заприличали на олимпийското движение. За първото събитие от петък се похарчени около 3000 лв., а пълен отчет има на фейсбук страницата им, уточни още бившият правосъден министър.

"Имаме системен проблем с прокуратурата - каза още Иванов. - Това е партия, която се създава, за да наложи това решение."

Според новия партиен лидер, нямат за цел да се борят с нито една конкретна персона (по адрес на главния прокурор, б.р.), но важните за правосъдието решения трябва да се отвоюват на парламентарен терен.

Стпоред него мнозинството във ВСС не го харесва, защото...

Искаме да разрешим проблемите, от които те живеят.

Според него човек като Димитър Узунов при "една нормална кариерна селекция" първо никога не би си мечтал да стане член на ВСС и второ - да остане на поста след нещата, които излизат за него.

Ключови думи

Коментари

Ще поразбъркат сметките на

Ще поразбъркат сметките на лоения чадър над българската мафия и многото политически проекти на касапина от Москва. Някой трябва да работи и за европейското бъдеще на България. Азиатският фашизъм на Путя, дето яко ни е полазил, чрез всякакви гоцета, радевци, ровчовци и т.н. не го искаме, нали?

О, мразят ви. Точно па вас.

О, мразят ви. Точно па вас. Да ви видим на изборите, дали поне кафенето на Витошка, дето висите по цял ден, ще гласува за вас?
 's picture

Мария Иванова 1

ВСС и статуквото когото искат

ВСС и статуквото когото искат да мразят. Важното е да им се объркат плановете и в крайна сметка да бъдат натикани в миша дупка. Стига издевателства на политическата класа, на прокуратурата и на съдебната система над българските граждани. Прав е Христо Иванов че от Брюксел нищо няма да дойде като помощ за промяна на статуквото. Със собствени сили трябва да се справим с всички проблеми. Важно е да се разбие и русофилството у нас, което се разпространява и налага от лъжливите и алчни комсоциалисти.
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

"Мразят ни"?

Глупости, магаренсон, никой не ви обръща внимание, освен пишман-бутиковите онлайн издания на издръжка от костовите приватизатори. 75% от населението даже не знаят кой си.

Приказки за наивни бунаци и лаици

Какъв кредит, какви 5 лева? Не са ли ви достатачни милионите от Прокопиев? Айде Бареков 2 да не лъже, защото не сме всички наивни и лаици. А и скоро беше Дудука с милионите на Цв. Василев и още помним приказките му.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.