Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В началото на тази година светът се трогна от историята на 5-годишния Муртаза Ахмади - афганистанче от град Газни, което тичаше зад топката, облечено със синьо-бяла найлонова торбичка с името Messi и №10, написани с химикал.

Снимките стигнаха и до самия Меси, който изяви желание да се срещне с малчугана и да му подари свой екип. Заговори се дори, че Лео ще пътува до Кабул. Дотам не се стигна, а Муртаза и неговият баща пътуваха до Барселона. Там бяха посрещнати, а момчето получи много подаръци, но един от най-добрите футболисти в света го нямаше.

Срещата стана днес - в Доха, Катар, информира Би Би Си. Барса е там за мач тази вечер с местния "Ал Ахли", организиран в чест на световното по футбол през 2022 г.

Меси поноси на ръце вече 6-годишния Муртаза, който получи още един екип на "Барселона" и веднага го облече. Срещата трая около час.

От май месец Ахмади и неговото семейство са бежанци в Пакистан.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.