Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Авиолинията за нискотарифни полети EasyJet ще пуска полети от Варна към Берлин и Лондон от следващата година, обявиха днес от компанията.

Причина за новите полети са прогнозите за увеличение на капацитета на българския пазар с 30% през 2017 г. Авиолинията очаква 18 000 пътници само за първото лято.

Първият полет от Варна до лондонското летище "Гетуик" ще е на 6 юни, а до берлинското "Шьонефелд" - на 28 юни. До Великобритания ще се лети три пъти седмично, а до Германия - два пъти.

Полетът до Лондон ще е 3 ч. и 40 мин., а до Берлин - 2 ч. и 30 мин., на борда на Airbus 320. Още от днес можете да си купите билети, цената започва от 17 евро в едната посока.

EasyJet Вече има полети от София, но това ще са първите от Варна. Основният им конкурент предлага пътувания от морската столица, но до Лутън, лондонското летище, което e близо 20 км по-далеч от центъра на британската столица.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.