Опасност от токов удар на мократа заради лошите метеорологични условия сцена на Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в Търново, е причината за отмяната на концерта на култовата испанска група  Chambao. Уникалният глас на Ла Мари, или Червената Мария трябваше да огласи Старата столица на 7 юни, но времето изигра лоша шега.

„Опасно е както за групата, така и за публиката, и за целия технически екип. Времето не позволява на групата да свири, въпреки тяхното желание! Много съжаляваме за неприятната ситуация, която се създаде! Надяваме се да се видим на 22 юни и да се насладим всички заедно на концерта на Chambao, вече на закрито, без опасност от неблагоприятни метеорологични условия”, казват организаторите.

Мястото е ДКС „Васил Левски“, 19:00 ч. Залата е по-голяма от Летния театър и ще има повече места за онези, които не успяха да си закупят билети за театъра, поради изчерпване на количествата. 

Билетите от 7 юни важат и няма нужда да се презаверяват! На място пред ДКС "Васил Левски" ще бъдат заменени за билети на същите места и в същата ценова категория. Който няма възможност да присъства на 22 юни, би могъл да върне своя билет на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново.

Билетите са на цени от 20 до 70 лева и се продават на касата на Туристически Информационен център Велико Търново, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg. Клуб Z е медиен партньор на концерта.