Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Трябва да сложат и Леонид Решетников, и Корнелия Нинова на детектор на лъжата.

Това заяви пред БНТ Трайчо Трайков, неуспял кандидат-президент на Реформаторския блок и бивш министър на икономиката от първия кабинет на Бойко Борисов.

Така Трайков коментира твърденията, отречени от Нинова, че тя е консултирала с руския генерал Леонид Решетников номинацията на Румен Радев за президент на България.

"Аз не говорих срещу Русия, а срещу решения във вреда на България, вземани от Кремъл. Ако и това е антируско изказване...", каза Трайков.

Той добави, че негови руски приятели му казали, че у нас имало повече привърженици на Владимир Путин, отколкото в самата Русия.

Трайков не бе съвсем съгласен с думите на Радан Кънев, казани през уикенда, че който е напуснал властта, не се е върнал в нея.

"Според мен напускането на властта и след това търсенето на начини отново да реализираш идеите си е част от политическия процес", смята той.

Трайков присъства на Националното съвещание на ДСБ, което прие Договор за нова република от 7 точки.

"Точките са принципи, в които трябва да се развива всяко дясноцентристко обединение. Меритокрация, власт на закона, силни антикорупционни мерки, християнски ценности", каза Трайков.

Коментари

 's picture

kuleto44

На лъжата краката.......

"детектор на лъжата за Решетников и Нинова"-простичко,но много точно и вярно.Браво!
 's picture

Vladimir Radoslavov

Много на сериозно взе да се

Много на сериозно взе да се зема тоз приятел
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Вярата на "автентично-десните" неграмотници

в съществуването на черна магия, която може да им свърши работата е трогателна. Само дето "детектори на лъжата" няма, а "полиграфията", като астрологията, отдавна е отхвърлена от съвременната наука. Ама нашите доморасли "ентелектуалци" откъде да ги знаят тия работи? На сбирките на TedX-Младост и "Рацио" ли да ги научат, хехехе? И накрая, един виц за всички кандидат-"разобличители": Един баровец купил робот, който биел шамари, ако някой излъже. Разопаковал го, значи, баровеца, сложил го на масата и вечерта - сеанс. Първо пита сина. - Ти днес къде беше? - На училище, казва детето. Пляяс. - Добре де, гледахме филми у един приятел. - А какво гледахте, пита пак тати. - "Карибски пирати". Пляяс. - Добре де, порно гледахме. Тати казва: - На твойте години не бяхме виждали такива мърсотии. Пляяс, робота му отвърта един. Благоверната, доволна, коментира отстрани: - На тебе се е метнал, нали си е твой. Пляяс.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.