Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стивън Сегал, който стана известен през 90-те години на миналия век с екшън продукции като "Под обсада", влезе в новата си роля. Тази на руски гражданин.

А вече има и доказателство за това. Президентът Путин лично поднесе на американския актьор новия му паспорт в Кремъл пред журналистите. Държавният глава заяви, че двамата не трябва да "политизират" това събитие. Въпреки това той изрази надежда, че "това е малка крачка, която ще бележи големия напредък в отношенията между двете страни".

Стивън Сегал, който в момента е на 64, следва стъпките на друг западен актьор, който реши да напусне родната си страна, за да заживее в Русия - Жерар Депардийо, припомня БГНЕС- През 2013 г. той получи руско гражданство, след като напусна родината си в знак на протест срещу високите данъци. 
 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.