"Клинт Истууд третира актьорите като коне", заяви носителят на "Оскар" Том Ханкс пред медиите.

Пътищата на двамата се пресякоха по време на снимките за биографичната драма "Съли", където Истууд беше режисьор, а Том Ханкс - главният актьор. Според Ханкс отношението на Истууд към целия екип на снимачната сцена е било като към някакви животни. В частност - коне.

"Той се отнася с актьорите си като с коне, както през 60-те години режисьорът на сериала "Нещавена кожа" крещеше "Екшън!" и всички коне бяха задължени да търчат", твърди Том Ханкс. 

Критиките обаче не спират дотук. Актьорът описва и още един негативен момент - времето, което е било прекарано за предварителния прочит на сценария, пише БГНЕС.

"Той извади този нагънат отвсякъде, защипан с телбод и пълен със странични бележки сценарий, който се водеше негов. Оригиналът на текста дори не можеше да се види под всичките лепящи бележки и индекс карти, които бяха прикачени. Сигурен съм дори че жена му е написала някъде там "Не" със собственото си червило! Минахме през всяка страница и всеки миг, а забележките не секваха. Той си имаше мнение за всичко", разказва холивудската звезда. 

И въпреки, че определя поведението на Истууд като "изключително дразнещо", Ханкс признава, че заради ролята си е струвало.