Седмицата на Григор Димитров просто не може да бъде по-добра. Българският тенисист убеждава феновете си в това с видеа и снимки от остров Некер, където съчетава полезното с приятното, участвайки в благотворителен тенис турнир, организиран от собственика на частния остров Ричард Брансън.

Гришо постоянно се заема с приятни занимания като уиндсърфинг и падълбординг, но всичко това не би имало значение, ако Димитров нямаше и приятна компания на острова, предава Дарик.

За събитието там са събрани куп тенис звезди и личности от шоубизнеса. Григор е заедно със своя мениджър Крис МакКормък, а явно прекарва доста време и с колежките си Каролине Вожнячки и Никол Гибс.

Вожнячки пусна в туитър снимка на "голямата пирамида" в Некер.
Гибс публикува страхотна снимка от дрон, на която е и Григор на огромно надуваемо легло.

Това стана ясно от снимки, които двете публикуваха в социалните мрежи.

Петото издание на благотворителната шоу надпревара, в която играят професионалисти и аматьори, е от 14 до 19 ноември. Играе се по двойки, като всяка е съставена от тенисист и любител. Така шоуто е гарантирано.

Могат да присъстват и играят и "простосмъртни". За всяко място се наддава, а мизата започва от 100 000 долара. Цената включва две места, 6 дни и 5 нощувки във ВИП къща с всички възможни глезотии. Има и турнир по голф, в който могат да се спечелят 1 милион долара.