Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На специална церемония днес руското издание на списанието National Geographic Traveler връчи на България награда за най-предпочитано място за семейна почивка за руските туристи.

Това написа на стената си във фейсбук министърът на туризма в оставка Николина Ангелкова.

Целта на печатното издание е чрез конкурса да се покажат най-добрите туристически направления, които се предлагат в Русия, пише още Ангелкова. Гласуването е проведно онлайн на сайта на руските издания на списанията National Geographic и National Geographic Traveler между 8 септември и 6 ноември 2016 г.

В този период посетителите на интернет страницата са гласували в 23 категории: „Плажен отдих“, „Семейна почивка“, „Ски-почивка“, „Екскурзионна почивка“, „Агротуризъм“, „Оздравителен туризъм“, „Най-добър гастрономически тур“, „Еко-почивка“, „Приключенски отдих“, „Откритие на годината“, „Екзотична почивка“ и др. България заема първо място сред най-предпочитаните дестинации за семейна почивка при руснаците, като изпреварва Хърватия, Гърция, Черна гора и самата Русия

Конкурсът National Geographic Traveler Awards 2016 се провежда за шести път и отличава най-добрите туристически направления сред най-популярните в Русия видове почивка за 2016 г.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.