Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Дали ще направя партия и по какъв начин ще реагирам зависи от това как ще изглеждат обстоятелствата оттук-нататък".

Това каза Слави Трифонов на пресконференция по повод националния референдум, организиран от неговото шоу. И добави многозначително:

"Ще направя това, което е необходимо. Нито ще спра до тук".

Трифонов заяви, че тези над 3 млн. души, които са гласували на референдума "не са бюлетини"

"Това са хора, това са съдби, това са мечти, надежди. Изумутелно е, че над 3 млн. души са решили да гласуват на този референдум. Изключителна отговорност, ние сме инициатори", каза Трифонов.

Според него политическата класа на референдума е получила оглушителен шамар.

Сценаристът Иво Сиромахов смята, че референдумът е огромна победа за българската пряка демокрация. Той посочи, че 90% от хората, които излязоха да гласуват днес, са пуснали бюлетина за референдума.

Според него това означава, че хората казват, че искат те да вземат решенията. Според Сиромахов проблемите в гласуването са още един аргумент в полза на електронното гласуване.

"Искаме да благодарим на всички български граждани, които участваха в референдума, независимо да или не. Искаме да благодарим на всички наши доброволци, в почти всички избирателни секции в България", каза Сиромахов.

Сценаристът Тошко Йорданов посочи, че прагът на референдума в България по този "изключително гнусен закон е мисия невъзможна". Той допълни, че всички представители на властта са направили всичко възможно да го спрат и да затруднят допитването.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.