Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на БСП Сергей Станишев се обяви за конституционни промени, чрез които да се въведе задължително гласуване. Така той отговори на удара на ДПС от вчера, когато лидера на партията Лютви Местан се обяви за предсрочни избори до края на годината. "Сами по себе си предсрочните избори няма да решат проблемите на страната", каза Станишев.Според него е необходимо масирано участие на хората във вота, за да бъде легитимна властта. За реализиране на тази си идея Станишев ще търси подкрепа от всички парламентарни партии. Подобна идея преди време бе лансирана от ГЕРБ. Прости сметки показват, че ако се въведе задължително гласуване това най-вероятно ще намали тежестта на ДПС, тъй като нейният многоброен и дисциплиниран електорат е лимитиран до около 500 000 избиратели.

Във вторник националният съвет на БСП ще направи анализ са ситуацията след евровота. Станиешв обаче изтъкна, че вчерашната позиция на ДПС затруднява работата на кабинета. Стнаиешв обаче заявич,е изборите не бива да бъдат протакани.

Ключови думи

Коментари

абв

Оставка,плъх жалък. Ще докараш партията до 5%

Index

Така, така, изяжте се един друг. Да се не видите дано!

ВАРНА

Сега от ГЕРБ и АТАКА трябва да приемат идеята за задължително гласуване НА ВСЯКА ЦЕНА !!! Така се приключва с единият от туморите на прехода - ДПС, а разни герои от сорта на Ковачки и Бареков, също падат в канала. Задължителното гласуване има една основна функция - обезсмисля купения и контролиран вот. Не съм привърженик на нито едната от трите партии, но ако прекарат това - БРАВО ОТ МЕН !

Луд гидия

Играта яко загрубя! Наистина ще се изядат един друг! Дано стане това със задължителното гласуване! Тогава кебапчиите и "кебапчиите" ще имат сериозни загуби!

НЯМА ДА СТАНЕ

НЯМА ДА СТАНЕ. Ами нали и БСП избирателите са само пенсионери и цигани, а те винаги си гласуват на Max. За какво им е на БСП задължително гласуване?

за мръсния номер ;! като гласуват всички, автоматично се сриват процентите на ДПС-то

д-р Пeтроff

ДПС трябва да подкрепи вота,който ше внесе ГЕРБ и така ще избегне задължитекното гласуване,а избори ще има в началото на септември.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.