Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Боксьорът Кубрат Пулев потвърди, че през септември ще има мач срещу Владимир Кличко за световната титла в тежка категория. Точната дата и мястото на срещата се уточняват. Дългоочакваният за Кобрата двубой най-вероятно ще е обединителен за всички пояси на различните федерации - поне такова е желанието на българина.

"За мен е важно да бия Кличко, а не просто да изляза срещу него. Не искам да ми честитят самия мач", рече Пулев.

По последна информация за 17 юни е планиран търг за промоутъри, на който официално ще бъде предложен мача Пулев - Кличко. Тогава ще стане ясен и наградният фонд.

А днес Кобрата показа, че с боксьорски ръкавици... умее да кара и камион Volvo. Той и по-малкият му брат Тервел, бронзов медалист от олимпиадата в Лондон, участваха в демонстративно майсторско шофиране на големите машини. Кубрат първи прокара тежкото возило на зиг-заг покрай конуси, без да допусне грешка. А наистина въртеше волана с ръкавици! След него, дори още по-прецизно, Тервел мина по същото трасе, но на заден ход - отново без закачи конус.

Двамата не са се подготвяли много за изпитанието - само по два пъти са се качили в кабината. По време на откриването на изложението за камиони, авточасти и специализирана техника на самолетната писта край столимчното село Лесново, Пулеви се върнаха в детските си години, когато в игрите си представяли, че карат камиони.

"Много лесно се кара, лесно се върти волана, но и ние сме си техничари", в типичния си стил обяви Кубрат.

Боксьорите използваха събитието, за да посъветват всички шофьори да сядат спокойни и уравновесени зад волана, да бъдат толерантни и да не превръщат пътуването в състезание.

"Надявам се през септември да съм готов, Господ да е с нас и пак да вдигне българското знаме високо", завърши подобаващо Кубрат, преди да даде десетки автографи и да се снима с почитатели на самолетната писта.

Очаквайте интервю с Кубрат Пулев!

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.