Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Много се радвам, че ДПС реагира толкова бързо. Обадих се на Мустафа Карадайъ, за да поискам подкрепа, така, както г-н Калфин им се е обадил и е поискал подкрепата им. Но вие (медиите - б.р.) тогава не реагирахте".

Това заяви кандидатът за президент и бивш премиер Пламен Орешарски в ефира на бТВ тази сутрин. Той добави, че очаква подкрепа и от други партии, от симпатизантите на ГЕРБ и БСП, въпреки че двете формации имат свои претенденти на изборите, от всички граждани.

Орешарски отрече някога да е имало "сделка" между него и ДПС.

Аз се смятам за печеливш билет на българските граждани. ДПС имат много гласоподаватели, но не биха могли да са решаващи гласовете им, отговори Орешарски на въпрос.

Той заяви, че ако не стигне до балотаж, няма да призовава гласувалите за него да подкрепят един или друг кандидат за президент.

„Те ще гласуват съобразно своите убеждения. Аз съм независим кандидат и се радвам на подкрепата на ДПС”, каза още Орешарски.

Бившият премиер заяви, че е в добри отношения с почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, но не са се чували скоро. Орешарски имал добри отгонешия "с повече хора, отколкото си мислите", обърна се той към водещата и спомена по малко име Жан Клод Юнкер - председателя на Европейската комисия.

В студиото Орешарски бе със съпругата си, сам обяви, че най-добре танцува валс и се наложи да демонстрира в студиото.

Коментари

mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

Този когато и да умре - няма

Този когато и да умре - няма да ми липсва

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.