Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заместник-председателят на ДСБ и народен представител Атанас Атанасов обяви в ефира на бТВ, че партията му на практика не е част от Реформаторския блок.

„От една година ДСБ и Реформаторският блок не е едно и също. Това не му харесва на Борисов. Реформаторският блок направи така, че да бъде Трайчо Трайков кандидат за президент. Това е камъчето в обувката“.

Атанасов припомни, че от една година той, Радан Кънев и депутатите от ДСБ последователно гласуват против предложенията на правителството. Той даде пример с избирането на министрите Екатерина Захариева, Меглена Кунева и Зорница Русинова.

Заместник-председателят на ДСБ припомни, че острата реакция на Бойко Борисов от края на миналата седмица е провокирана от негов пост във фейсбук, в който използва израза „Пиле шарено“.

„И трите обращения са резултат от един мой пост, което означава колко съм прав, след като толкова лесно се засяга пилето шарено от Банкя“.

Атанас Атанасов призова Борисов да изпълни заканата си за преформатиране на правителството.

„Да го преформаториа. Кого плаши той с тази работа? С кого ще управлява? С ДПС? Хайде да не се прави на голям герой и да не се прави на ербап“.

Според него, припомнянето, че ДСБ била част от Реформаторския блок, е „опорната точка на Борисов и Правителствената информационна служба“.

„Издигнахме ли кандидатура? Това беше нашата победа на ДСБ, въпреки „нашите“ министри... Независимо от натиска на Борисов, ДСБ успяхме да обединим избирателите на Реформаторския блок зад обща кандидатура“.

Проблемът с гнева на премиера идвал от там, че „ДСБ и Радан Кънев изкарваме от обувките Борисов“.

„Не, не сме част от Реформаторския блок“, повтори Атанасов.

А чий министър е Петър Москов?

„Москов е министър на Бойко Борисов, защото отказа да изпълни решението на партията“.

Коментари

:)

И това "НЕ Е" значи, че ДСБ Е от блока...??? Опциите са БСП, АБВ, ДПС, Барековците... Всъщност, чудесна декларация.
kate pate's picture
kate pate
new

само да попитам

А Трайко чий кандидат е в този случай!?

Тия хептен ги цапна шизофренията...

Значи хем ДСБ не били част от РБ, хем пък успели да наложат Трайков да е кандидат на РБ... И както е попитала колежката отгоре - ако Трайков е кандидат на РБ, а ДСБ не са част от него, то тогава да разбираме ли, че ДСБ подкрепят кандидат на друга партия? Изобщо, само опитен психоаналитик може да разгадае какво се случва в главиците на "лидерите" на малкото БКП...

Открийте разликите

Според Кънев искането на Борисов -реформаторските министри да се държат като такива и да си изпълняват задълженията, а не да се превръщат в платени агитатори, говорещи глупости срещу управление, в което самите те участват - като диктатура, комунизъм и т.н. В същото време Атанасов казва, че ДСБ не били част от РБ, но въпреки това се опитва да налага на министрите на блока да правят точно обратното, в противоречие с Конституцията, законите и нормалната логика. Кой стои на чело на българското правителство - Кънев и Атанасов или Борисов? Защо двамата "демократи" газят Конституцията на страната?
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Петър Москов

да не би да е бил изключен от ДСБ и аз да не съм разбрал?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.