Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пенсионирана математичка и самопровъзгласила се за лечителка на рак е кандидат за президент, предаде Нова тв. Ексцентричната Йорданка Колева - Йоана Рубин твърди, че се познава лично със световни политици като Владимир Путин, Дейвид Камерън и Тони Блеър.

Освен това тя е физик, математик, журналист, член -кореспондент към ООН, лечител, поет и композитор.

„Сега съм просто пенсионерка и се подготвям да ви бъда добър президент. Чаках 40 години и вече е крайно време”, казва Йорданка.

С псевдонима си Йоана Рубин Колева е създала телевизионни предавания за  енергийна медицина. Разказва, че е измислила и методика за лечение на рак. На основата на квантовата физика разбрала, че химио- и лъчетерапията пречат.

„По този начин онкологичните заболявания вместо да се изместват от тялото, те се внедряват по особено научен начин”, казва тя.

Йорданка е и ясновидец и като такава е помагала на хора, без дори да знаят, че са били болни. Не казва обаче цената на услугата. Срещу нея е имало досъдебно производство, че е подвеждала хора с пари. Според Йорданка Колева тези твърдения са скалъпени.

Тя разказва пред Нова тв, че се е срещала със световни величия в политиката. Познавала се с Дейвид Камерън и Владимир Путин. Общуването на световно ниво тя поддържала по свой начин - без чужди езици.

„Обявила съм още 90-а година, че съм българка и ще говоря винаги и само български. Който иска да си говори с мен, да научи български език”, непреклонна е Йорданка.

В политиката решила да влезе заради интуицията си. Иска подкрепа и от младите, и от възрастните, и от едрия, и от средния капитал, както и от всички опоненти. В политиката се кани да е балансьор.

Йорданка Колева щяла да се бори за по-ниски банкови лихви, да се опълчи на частните съдебни изпълнители и да посрещне милиардите, които скоро щели да дойдат към България заедно с нейната победа. За евентуалното си бъдещо работно място – „Дондуков 2”, въздъхва с надежда:

„Аз заслужавам това!”

За да заслужи мястото си в кандидат-президентската листа, Йорданка Колева е отговорила на всички изисквания на Конституцията. Над 40 години е, живяла е последните пет години в страната и не е поставена под запрещение.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.