Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако много сте се чудили къде е мястото на партията на Николай Бареков в политическото пространство, то този въпрос вече получи по-ясни измерения от Брюксел. Досега се знаеше, че формацията е центристка и че в нея има хора, както с ляво, така и с дясно мислене. Сега обаче се оказа, че "Цензурата" всъщност не е нищо друго, а сродна партия на британските консерватори.

Евродепутатите Николай Бареков и Ангел Джамбазки ще се присъединят към групата на консерваторите в Европарламента, съобщи за „Хоризонт“ от Брюксел лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

Според него това е най-сериозната оферта към двамата до момента.

"Искаме заместник-председателско място в комисия в Европарламента, както и заместник-председателско място в групата на нашите нови партньори. Имаме съвпадение в най-голяма степен с тях. Съвпадаме си най-вече с това, че искаме силни национални правителства. Искаме Европа на ясните отговорности и ангажименти. Имаме една Европа, която върви към псевдофедерация и се харчат едни безумни средства на данъкоплатците. Нека да не мислим, че само в България имаме проблем с харченето на парите. Далеч по-голям е този проблем тук в Европа", заяви Николай Бареков.

Ключови думи

Коментари

хаха

Еее..честито..ще имаме за първи път консервативно настроен капут.

g

Консерватор, който харчи 66 милиарда на година???? Хахахах

хриси

"Искаме Европа на ясните отговорности и ангажименти. Имаме една Европа, която върви към псевдофедерация и се харчат едни безумни средства на данъкоплатците". -какво лошо има в това? много добре са се ориентирали.

Index

Аз пък искам световен мир, космическа станция на Луната и отлежал портвайн. И в това няма нищо лошо. Но не отговаря изобщо на политическата реалност.

Еххаа

Ехааа... с тея кебапчета тази снимка обиколи пространството. Стига- сменете снимката, че ни писнА- дайте някоя по-нормална. Относно Бареков - път на новите в политиката, защото, ако погледнем старите- чеп за зеле не стават. Всички си играят с ДПС.

Namesake

Коя по-нормална> Може би онази с лайната от Монтана!? Капута няма нормална снимка.

Развеселен :-)

А, ако прочетеш новината по-добре ще разбереш, че Бареков си играе с Ердоган :-)

Aaa, да ги нямаме такива! Да е мислил, когато е позирал! Дари си мисля, че трябва да бъде закачена на входната врата на всеки, гласувал за него. Като карантина :D

Александър

Толкова ли е важно нашите евродепутати към кои групи ще се присъединят? Не е ли по-важно да се отстояват интересите засягащи нашата страна?

T13

Човек трябва да следва целите си , ако иска да ги осъществи.

Радо

Не мисля, че е от голямо значение в коя група ще се присъединят. По-важното е да работят за хората. Нали затова са там, да помагат на гражданите с каквото могат.

до радо

Ще се присъединят към групата на използуваните презервативи.

Деян

Ха!!!

Кольо Колев

Ама Баятирекох да не би да мисли, че консерваторите са от Консерваторията, дето ги учат как да затварят компоти?

Жени

Според мен си мисли, че са от Консерваторията, където ги учат как се свири на дудук!

Кака Сийка Чудомирова

Момчето заминава днес за Рим, отива при Папата. Щял да го канонизира още жив за светец! А утре ще лети за Лондон, че английската кралица го кани за нейн заместник.

Анализатор

Какво е общото между РЗС и ББЦ ? И двете политически формации се опитват да се залепят за т.н. английски консерватори . ОБЩОТО Е ЛИЦЕТО ДИМИТЪР АБАДЖИЕВ . Последният има много дълга политическа метаморфоза граничеща с политическа проституция .

Деян

Ха, Бареков ще им разкаже играта! Ще ги направи разногледи. Ще има да се чудят как ортодоксални комунисти стават консерватори и докато умуват внезапно ще се окаже, че депутата от ББЦ е нещо всеядно и е придобил зверски апетит към либералните идеи. В един следващ момент ще констатират с изненада, че нашите са превърнали политическата си принадлежност не в привързаност към някаква идеология, а в ориенталска търговия. Наддаването е открито, чакат се мющерии да участват в него. В крайна сметка Барековата шизофрения се пише на наш гръб, защото другите ще си кажат - какво да ги правиш, българи. Мангасарска им работа.

Минка

Баярекоф е толкова прост и малоумник, че не знае коя партия какви идеи има. За него е важно само да получи място в ерархията на която и да е, за да се фука колко голям политик е.

Гиньо Ганев

БАРЕКОВ - ИЗБРАН ЗА ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГРУПАТА НА КОНСЕРВАТОРИТЕ И РЕФОРМИСТИТЕ В ЕС! БРАВО, БАРЕК! ЧЕСТИТО И УСПЕХ! ТОВА Е ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ, НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ЗАВИСТЛИВИ ДРАСКАЧИ ПО ФОРУМИТЕ, ТЕ С ПЛЮНКИ СИ ВАДЯТ ХЛЯБА, КОЛКОТО ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.