Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Кампанията ни ще бъде изцяло водена лице в лице". 

Това обеща зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на представянето на агитационните материали с лика на кандидат-президентката Цецка Цачева и вицето й вицеадмирал Пламен Манушев и изборната стратегия на партията. Цветанов представи и самия себе си с думите:

"Председател на предизборния щаб съм аз в мое лице".


Шефът на изборния щаб показа синя карта на България с маршрута на предизборното партийно турне на кандидатите из страната и обяви, че "силата на нашите кандидати е, че по време на кампанията ще обиколят всички областни градове". Цветанов влезе и в хора на нумерологичните тълкувания на номера на Цачева и Манушев в бюлетината с прозрението, че новият президентски мандат започва през 2017 г., затова и съдбата отредила №17 на двойката. Но все пак уточни, че не номерът, а хората дават предимството в изборите.

Цветан Цветанов представи посланията и плакатите на кампанията на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президетските избори.

Зам.-председателят на ГЕРБ изреди и основните акценти в предизборната кампания: България като фактор на стабилност, активна външна политика, безалтернативна и категорична евроатлантическа ориентация, сигурна европейска граница, гарантиране на справедливост и национално единство.

От представянето стана ясно още, че ГЕРБ винаги е водила толерантна кампания и затова и тази година нямало да се използват тролове в интернет.

„Няма да има платени хора, които да пишат по форуми и социални мрежи", обеща партиецът.

В интернет приложението на ГЕРБ за президентския вот ще има нова функция - галерия със снимки, където гражданите, снимали се с кандидатите за държавен глава и вице, ще могат да видят ликовете си. Ще има и "ГЕРБ-локатор", който ще показва къде са партийните офиси.

Според партийци и тази година ГЕРБ ще раздават дребни, партийни, брандирани подаръци като запалки, флашки с памет, шапки и др. 

"Моят призив е да не залагаме на компромати, а на това, което е по-желано от хората. Те определят кой да бъде президент и вицепрезидент", каза Цветанов.

Коментари

По анкетата вдясно ще ги познаете

На челните места - двете БКП-та, които плащат на тролове. Простичко е...
Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Цецка няма лице,

Цецка има гьонсурат, а гербавият избирател не е лице, а задник. Така че осъденият престъпник Цветан, излязъл от кауша със СМС-ка до услужливи магистрати от другия мафиот, може най-много да обещае кампания "гьонсурат в задник". Макар че ме съмнява, че Цецка разбира нуждата началника да си завира суратя в задника на избирателя ;)

Избесняваш ли, фатме?

Още малко и ще почнеш да пцуеш като каруцарин, а? :)

Ново

Ройтерс току що обяви- Бокова- втора, стринка Кристалинка - десета???

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.