Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Амбицията ми е да получа подкрепа и извън моята партия, дори на хора, които са гласували против ГЕРБ. Това заяви кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева пред БНТ.

"Номинирана съм не за военни маневри, много по-важни са фигурите във висш пилотаж в диалога с гражданите. Българските граждани са тези, които със своя вот ще посочат кой къде се е приземил", каза Цачева.

Според нея целта на управлението е единство, стабилност и сигурност за България, както и повишаването на нейната роля като фактор за стабилност в региона.

"Живеем в сложни времена - бежанска вълна, заплахи от тероризъм, Брекзит, тежки кризи в региона. Всичко това е необходимо да сме единни, да намерим онова, което е в интерес на българските граждани", коментира Цачева.

Тя каза, че ще уважава всички свои съперници, но ако срещу нея се сипят клевети и лъжи, няма само да се усмихва.

"Бих се притеснявала, ако нямаше коментари по мой адрес, не се срамувам от нищо в моята биография. Родителите ми са били безпартийни, не съм била висш номенклатурен кадър. Като председател на Народното събрание съм давала обяснения и преди. По повод клипа, в който пея - няма от какво да се срамувам, всеки обича да се весели", каза Цачева.

И изтъкна, че в работата си като председател на парламента не е толерирала или противопоставяла, а се е водила от безпристрастност.

Цачева каза още, че в ГЕРБ са се обсъждали 8-10 имена за кандидат-президент. И допълни, че президентската инстутиция е толкова силна, колкото е силен президентът. Цачева каза, че най-голямото предизвикателство пред нея е апатията на голяма част от българите.

Ключови думи

Коментари

Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

"Журналистите" в Бг са абсолютни нещастници

Вижте в Щатите как пресата рови за компромати за кандидатите под път и над път. Помислете защо - не го правят, защото са лоши, а за да няма с какво да се манипулира кандидатът, когато дойде на власт. У нас "медиите" и "смелите журналисти" единствено цитират кандидата. Няма ровене по документи, няма интервюта с прецакани от кандидата, няма данни за неплатените данъци, награбените имоти и т.н. Няма трудни въпроси. В резултат - всеки може да е кандидат, а за кандидатите на мажорите е просто един безкраен празник. Да не се маете после, че у нас няма филтър за боклука.
mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

Е какви коментари да има -

Е какви коментари да има - нас просто ни е гнус

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.