Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Обвиненията срещу кмета на Перущица за подкуп са действия срещу ДСБ от страна на ГЕРБ, тъй като тъмносините убедили Реформаторския блок да не се явява заедно с управляващите на президентския вот. Тази теза изказа в ефира на Нова телевизия депутатът ген. Атанас Атанасов.

"В централата на ГЕРБ се работи трескаво, броят гласове, направили са сметки и не стигат кандидатът на ГЕРБ да стане президент. "На втори тур цялата гмеж ще се събере срещу нас", е казал Борисов. Всичко това е срещу ДСБ, защото отказахме да се явим заедно на избори. Ние от ДСБ убедихме нашите колеги от Реформаторския блок, че трябва да се обединим. Има отмъщение", обясни Атанасов.

Кметът на Перущица Ради Минчев бе арестуван и обвинен за поискан подкуп. Според Атанасов това не е просто още един пример на "легендата как Борисов, властта се борят с корупцията". Водещите попитаха Атанасов невъзможно ли е да се допуска, че Минчев може да е корумпиран, на което той реагира остро:

"Абе не е кмета на ДСБ корумпиран в тази държава. Такива неща внесохме за кмета на Пловдив, прокуратурата не го вижда това. Вчера Бойко Борисов се срещна с 4 посланика, до него беше Цацаров. Тази снимка видяхте ли я? Борисов и Цацаров са гръб в гръб."

И поясни, че главният прокурор е законодател в България през депутати на ГЕРБ, които постоянно внасяли закони в негова полза в парламента.

"Днес в България корупция е само тази далавера, в която ГЕРБ не участва", обобщи той.

Атанасов каза още, че ГЕРБ разчитат и на подкрепа от ДПС, заради което в момента помагат в различни схеми на почетния председател Ахмед Доган.

"Абсолютно ухажване има на Доган. Пристанище на Росенец уреждат вчера, областната управа и кметът на Бургас всички са се загрижлии, за да има евтино пристанище", обясни той, давайки пример с т.нар. морски сараи, свързвани с бившия лидер на ДПС.

Според него ДПС е в пълен медиен комфорт, защото медиите, които преди са се ползвали само от ДПС, сега се ползват съвместно с ГЕРБ. Същите очерняли допълнително кмета на Перущица.

Атанасов коментира и кандидата на Реформаторите Трайчо Трайков, като каза, че те са застанали твърдо зад него и оттук нататък той е "на терена и тепърва ще развива своята кампания". Критичен бе към кандидата на БСП ген. Румен Радев, който живял още в казармата и нямал идея от реалния свят.

"Уважаеми зрители и гласоподаватели, Реформаторският блок, с всичките си кусури, ви предлага нов модел на Tesla, БСП сложиха "Москвич", сега очакваме ГЕРБ да извади някаква "Лада"", обобщи кандидатите Атанасов.

Коментари

Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Между другото, "журналята"

Трайчо стоя почти една година в СОС. Какво направи там, може ли да проучите и да дадете едно списъче със свършеното от него? Като министър не свърши нищо, но може би вече се е променил и е направил цял куп хубавини за нас, гражданите на столицата? Покажете го, зарадвайте ни.

Идейно.

Идейно.

Логика десебарска

Общински съветник на БСП подава сигнал преди година и кусур, прокуратурата разследва, обследва и решава, че има престъпление и внезапно се оказва, че ГЕРБ били виновни за това, че десебарския кмет крадял. БКП-радикали съвсем са излезли от релсите...
 's picture

Нора

Нещо да се сетиш за

Нещо да се сетиш за варненския кмет?! Що далавери се описаха за него, що нещо, ама прокуратурата е сляпа и глуха. Щото "Той си го избра" нали? Ние живеем в диктатура по-тежка и подла от режима на Живков. Тогава имаше желязна завеса и хората си знаеха, че по медиите се сеят лъжи, а сега се твърди, че имаме демокрация, само, че пропагандната машина работи на пълни обороти, А ИЗБОРИТЕ НИ СА ПЪЛНО ФАЛШИМЕНТО!. Ето, по-завчера загина при подозрителни обстоятелства адвокатът на КТБ. Почти веднага след изявлението на Цветан Василев. Дума не се отронва по медиите по този въпрос. Ето това е диктатура. Когато началството определя на почти всички медии ,за кое да се пише, за кое ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА. А децата ни висят на Терминал 2, с надежда да се отърват от този режим.

Зависи от ударението.

Думата Тесла, много зависи от ударението...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.