Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Фирма „Ексклузив уеб дизайн“ от Стара Загора е официален купувач на Дипломатическия клуб „Бояна“ и още няколко ценни държавни имота на АДИС. Според източници на Клуб Z зад сделката стои депутатът от ДПС Делян Пеевски. Това обяснява факта как е възможно сравнително ново дружество с 3 лв. начален капитал, 1000 лв. активи и дейност, свързана с уеб дизайн и реклама, да плати 8,5 млн. лв. за държавните имоти.

Иначе собствениците на „Ексклузив уеб дизайн“ са млади, красиви и поддържащи добра активност в социалните мрежи.

Ванеса Тодорова.

От профила й във фейсбук разбираме, че 21-годишната бизнес дама Ванеса Тодорова е завършила Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Стара Загора. Като месторабота е посочила управител на офис в „Ексклузив уеб дизайн“ и „Визитник БГ“.

Ванеса Тодорова харесва книгата „50 нюанса сиво“, филма White chicks и тв предаванията „Мутра по заместване“ и „Съдби на кръстопът“. Член е на групите „Истината за Стара Загора“ и „Пътуващи между Габрово и София“.

Другият съдружник в „Ексклузив уеб дизайн“ Йордан Йорданов (24 г.) е изучавал „Електроенергетика и електрообзавеждане“ в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ в София.

Фен е на Димитър Бербатов, групата Ludacris и е последвал страниците „Мъдър е този, който знае не много, а необходимото“ и „Никога не бъркай едно поражение с окончателния провал“.

Йордан Йорданов

Третият акционер във фирмата купувач на Дипломатическия клуб е Димитър Йорданов (20 г.). Предполага се, той е брат на Йордан Йорданов. Също като него е избрал Минно-геоложкия университет за висшето си образование. Музикалните му предпочитания са насочени към Преслава, Питбул и Никол Шерцингер, а в спорта е привърженик на „Берое“-Стара Загора.

Димитър Йорданов

„Ексклузив уеб дизайн“ е регистрирана през октомври миналата година. Седалището й е на ул. „Добруджа“ №20 в Стара Загора. Всеки от трима съсобственици притежава 33% дял. В търговския регистър няма данни за участия на младите и предприемчиви българи в други фирми.

Към 31 декември 2015 г. „Ексклузив уеб дизайн” разполага с едва 1000 лв. в каса и с това са всичките й активи. Приходите й са 2000 лв., разходите - 1000 лв.

"Ексклузив уеб дизайн" бе единствен участник в търга за Дипломатическия клуб и бе определена за победител с оферта от 8,5 млн. лв. без ДДС, колкото беше и началната цена.

Коментари

ГЕРБО bb's picture
ГЕРБО bb
ЦВ-ЦВ

"Млад Герберастин"

Тия не бяха ли от кръжока "Млад Герберастин" дето висят пред Партийния дом за да пазят ред за регистрация? А горе, на пилона,се вее виртуалното знаме, "Ташаци на Цвъцо"... Супер!
 's picture

Sparrow

Млад предприемач ???

Все пак при такава сделка не се ли иска доказване на произхода на парите ?? При 1000 лв в края на 2015 г и 8,5 млн.лв през септември - Тръмп и Сорос има какво да учат.

КОЙ НИ МАНИПУЛИРА

Кой има сметка да свърже това с ГЕРБ? Кой има навика да хвърля лайна и след това да злорадства в бяло? Кой измисли "партийната книжка" на Софиянски? Кой рева пред печатницата? КОЙ товарищи?
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

мани на Софиянски партийната книжка

кажи как Софиянски си купи терена до НДК, на който сега Черепа гради милениум центъра. И като си почнал, кажи как прилапа това, което сега е гранд хотел София. Това ме интересува много повече от партийната му книжка.
 's picture

Evgeni Mihov

Бравос

Дай Боже всекиму! Ех, ако бях по-млад и аз щях да се захвана с еб дизайн! Пример, че и на наша почва американската мечта вирее. Нъл тъй?
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

реформаторите купуват

пеевски купува, а българскиот нарот се радва и ръкоплещи на любимците си. независимо колко крадат, те са много по-добри от останалите крадльовци ;)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.