Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че не трябва да се бърза с предсрочни избори. В кулоарите на НС Станишев припомни, че утре ще бъде гласуването на вота на недоверие срещу правителството и тогава ше се види каква е парламентарната подкрепа за него. Станишев каза още, че не се е срещал с Лютви Местан, за да обсъдят бъдещето на кабинета. Той не отговори и на въпроса дали ще стане 

ДПС не вижда вариант за друг кабинет в този парламент с друг премиер освен Пламен Орешарски. Това каза пък лидерът на движението Лютви Местан пред БНР. Партията щяла да подкрепи евентуален ремонт на кабинета, но само ако той бъде предложен от премиера. Според Местан е очевидно, че управлението има проблеми и трябва да се намери формула за излизане от ситуацията. Това обаче не означавало, че движението оттегля подкрепата си за кабинета. "ДПС не е нито против предсрочни избори, нито предизвиква предсрочни избори", обобщи Местан.

Ключови думи

Коментари

Ziezi

То ест, Местан е оставил на БСП възможност да излязат с чест, а Станишев е хванал кокала, все едно от това зависи живота му. Кой знае, може и така да е.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.