Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Крис Ейнджъл - така се казва музикантът и илюзионист, който заедно с приятеля си Ди Снайдер направи невероятно емоционална версия на класиката We're Not Gonna Take It. Крис казва, че са близки с "чудовището" на "Туистед Систър" още от 1990-те и винаги е срещал в негово лице силен поддръжник. Самият той свири на пиано за акустичната версия на класиката от 1983 г., която може да се преведе и като: "Няма да се съгласим".

Крис благодари на лейбъла на Снайдер, който е дал правата за най-великия хит на "Туистед Систър" за неговата кампания, кръстена HELP (Heal Every Life Possible). Тя е в чест на 2-годишния му син, който е в ремисия от левкимия.

На всеки 2 минути едно дете бива диагностицирано с рак - гласи въвеждащият надпис.

Клипът е сниман в пустинята край Лос Анджелис, а емоционалния му заряд може да оцените сами...

 

Коментари

 's picture

Радев

Радев

Готини копелета са хората от старите метъл-банди. Преди 30 години и аз дивеех на TS, WASP, Accept, Metallica, Slayer, Helloween...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.