Отдавайки огромно количество сили и време, бразилските художници, братята близнаци, наричащи себе си Os Gemeos, превърнаха официалния самолет на националния си отбор по футбол в истинско произведение на изкуството.

Светът вече предвкусва Световното по футбол в Бразилия и спортните компании се скъсват да снимат всякакви клипове в подкрепа на мероприятието, а покрай това - и на бизнеса си. Художниците Os Gemeos пък се захванаха и украсиха с разноцветни графити самолета на любимите си национали.

За превръщането на транспортното средство в обект на изкуството, братята използваха 1200 флакона боя. Самолетът вече е покрит с лицата на футболистите от националния отбор на Бразилия, изпълнени в атрактивния стил на Os Gemeos. Лайнерът ще бъде използван от играчите и мениджърите на отбора за прелитане от град на град в огромната страна, където ще се играят мачовете по време на шампионата.

Родените през 1974 г. в Сао Паоло еднояйчни близнаци Отавио и Густаво Пандолфо са световно известни графити артисти. Рисуват по стени и всякакви други обекти от 13-годишна възраст и стават все по-популярени с характерния си ироничен стил. На път са да застигнат по слава и култовия "Зоро" на графити изкуството - тайнствения англичанин, наричащ себе си Банкси.