Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всеки път, когато сте в задръстване в горещ ден, нервно потропвате с пръсти по кормилото и пуфтите "Не може да стане по-зле", спомнете си нещо важно и благодарете - не се намирате около камион, който изпомпва и извозва изпражнения и който заради повреда започва да излива част от специфичното съдържание под формата на бликащ фонтан навън. Върху невинно спрялата ви наблизо кола, например.

Това се е случило в Москва. Камион "медарка", изпомпващ канали и тоалетни обикаля по улиците на руската столица. Приближава светофар, като зад и около него постепенно се образува опашка от автомобили. Там е и колата, чиято борд камера запечатва миризливата ситуация.

Вероятно заради жегата, налягането в цистерната започва да се покачва, което в комбинация с тежката възраст на почистващата машина предизвиква малка експлозия и голямо оплискване. Жертвите: бял кросоувър отляво, таксиметров автомобил отзад и пътнически автобус отдясно, след което кафява вълна залива улицата.

За последиците можем само да се досещаме.

Ето и видеото. Предупреждаваме, че не е за хора със слаби нерви.

Тази ужасна картина е запечатана от една от борд камерите, които са поставени в автомобилите, практика все по-разпространена сред шофьорите в Русия. Така те се защитават от опитите да бъдет изнудвани. През 2009 г. имаше промени в законодателството, които премахнаха пречките пред поставянето на такива камери. Те са евтини и все по-широко разпространени в страната. 

Сред другите доста интересни кадри, заснети по този документален начин, са танк, който преминава през оживен път в страната.

Водачът на автомобил в Нижни Тажил в Урал е шокиран, когато в един зимен ден внезапно пътя му пресича танк Т-72.

С подобна камера е запечатана и самолетна катастрофа. Мотористи, които пътуват по път близо до летище Внуково, край Москва имат драматична среща, след като са посипани с отломки от катастрофиралия през 2012 година "Ту-204".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.