Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Деветгодишният Дамян Лазаров от Тутракан вече има награда благодарствен адрес и плакет от директора на ОДМВР-Силистра старши комисар Кристиян Петров. Момчето, което е син на полицай, намери и върна портфейл със сума от около 2000 лв. и лични документи. 

В сутрешните часове на 17 юли, излизайки на игра, Дамян се натъкнал на портмонето пред съседния вход на блока, в който живее. Без да се колебае, малкият подал сигнал за находката и скоро собственикът бил установен, а намерените вещи върнати, съобщават от силистренската полиция.

Дамян Лазаров наесен ще бъде третокласник в местното СОУ „Христо Ботев”. Той е син на младши автоконтрольора в РУ-Тутракан Ивелин Лазаров. 

В присъствието и на прекия шеф на баща му - Ивайло Цеков, на полицейски служители и родителите на момчето полицейският шеф похвали Дамян за доблестната му постъпка, подчертавайки, че е пример за подражание. Той поздрави и родителите за честността на сина им, пожелавайки на семейството здраве и много успехи.

Ключови думи

Коментари

mardafi

Е как няма да ги върне - то татко му дава толкова за сладолед на ден

Това виц ли трябва да е?!

DogWoman

Поздравления и на Дамян, и на родителите му. Добре са възпитали сина си.

Спукали са го от бой после.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.