Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Държавата май се отблагодари на бизнесмена Христо Ковачки за подкрепата за БСП при гласуването на миньорите от Бобов дол, като разсрочи дълговете му за 41 милиона лева.

Надзорният съвет на Националния осигурителен институт излезе с решение за разсрочване на задълженията на Въгледобив „Бобов дол”, което обаче трябва да бъде потвърдено и от Националната агенция за приходите, преди да стане факт. Мините имат невнесени осигуровки за 41 милиона лева.

Миньорите от Бобов дол бяха „инструктирани“ от началниците си да гласуват за Коалиция за България на изборите за Европейски парламент, показа разследване на Нова телевизия, която излъчи и запис от инструктажа. На записа се чува как началник в мината казва: 

"Ако не подкрепим "Коалиция за България", след това може да станем всичките в заеми".

Ковачки "виси" не само на мините. Проверка на Клуб Z установи, че бизнесменът наскоро е подписал споразумение с "БДЖ-Товарни превози" за изплащане на стари дългове. Според шефове в железниците скандалният бизнесмен засега спазва уговорката и внася сумите по график. БДЖ превозва рудата от мините до ТЕЦ-овете на Ковачки.

Ключови думи

Коментари

д-р Пeтроff

Как нямат, маааалко поне, срам.За олигарха 41 000 000 за разделяне с БСП,а за миньорите може да има кайма,ама ще видим.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.