Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

32-годишният Сам Кларк има любима игра - Pokemon Go, която за 20 дни не само го забавлява, но и му помага да мине 227 километра и да премахне 12 килограма от своите 140, съобщи СиЕнЕн.

Така хваща всички 142 покемона, достъпни във Великобритания. Няма грижи - създателите на играта смятат да допълват с още, известният преди години франчайз им е завещал много материал.

Кларк е женен, с 4 деца, и в момента се радва, че влиза в панталони, които не е носил от 6 години. 

"То е да имаш нещо, което да ти дава газ, и това направи за мен тази игра. Не можеш да я играеш, ако седиш си седиш вкъщи и правиш нищо. Единственият начин е да излезеш навън и да ходиш", обяснява той успеха си.

Така британецът изходил еквивалента на 5 маратона за 20 дни.

Според лекарите темпото, с което Кларк е свалял килограми, е натоварващо, но и че ходенето е едно от добрите упражнения, особено за по-тежките, които могат бързо да загубят първите няколко килограма и да направят по-лесни следващите.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.