Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

 

Израелската армия обяви днес, че забранява на войниците да играят популярната игра за мобилни телефони Pokemon Go на територията на израелските военни бази от съображения за сигурност, предаде Асошиейтед прес.

Pokemon GO и скритите опасности, които крие тази игра

Израелските военни посочиха, че са инструктирали войниците и офицерите, че при играта се задействат всички камери на телефона и услуги за местоположение, а това може да доведе до изтичане на поверителна информация като например за местоположенията на бази и снимки от обектите.

Израелската армия предупреди също, че военнослужещите е възможно да изтеглят фалшиво приложение, което само привидно да е на Pokemon Go, и това да доведе до изтичане на информация от телефоните на войниците.

Бременни жени ползват играта Pokemon Go, за да предизвикат раждане

Израелската аварийно-спасителна служба "Маген Давид адом" също издаде предупреждение за Pokemon Go, като заяви, че израелци са получили средни телесни наранявания по време на игра.

Играчите трябва да обикалят със смартфоните си в ръка, за да търсят Покемони, които се появяват на екраните им.

Ключови думи

Коментари

mardafi

Чифути

Ех, тъпите червени социалистически мурзилки... Но това е новина от по-миналата седмица.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.