Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на САЩ Барак Обама обяви в специално изявление, че Германия може да разчита на всякаква подкрепа, от която се нуждае след атаката в Мюнхен.

Американският държавен глава заяви, че макар още да не се знае какво точно се случва в Мюнхен, сърцата на американците са  заедно с пострадалите.

Германси медии съобщиха, че и полиция от Австрия се притича на помощ на силите за сигурност в Мюнхен.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

внв

Тоя е тотално изтрещял. Каква подкрепа, какви 5 лева. Това го казва президента на нацията, която с безумната си интервенция в Близкия изток, радикализира милионите мюсюлмани в Европа. Щял да оказва помощ, та нали Обама е мюсюлманин. Ай сиктир, тоя не си ли дава сметка, че от действията му загинаха 10 пъти повече невинти жертви, колкото от всички диктаторски режими в Близкия Изток. Каква помощ от залязващата империя?

Да бе, съзи и сополи и нищоправене.

Крайно време е тези хора да спрат с глупавите брътвежи и да започнат да действат, да запазят живота и спокойствието на собствения си народ и да се сложи край на тази въоръжена охрана във всеки град, която не може да предотврати почти нищо. Време е който иска да изповярва ислям и да живее според ислямската религия да бъде изпратен в Ислямия или при алах. Резултатът от празните приказки на политиците е повече убити по високи разходи за сигурност, а сигурност няма.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.