Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Засега няма данни за пострадали български граждани в стрелбата в Мюнхен. Това съобщи външният министър Даниел Митов във "Фейсбук".

Генералното консулство на Република България в Мюнхен и дипломатическите представителства на страната ни в Германия следят ситуацията, написа още Митов.

Телефон за спешни случаи и информация относно събитията на Генералното консулство в Мюнхен: 0049 172 888 10 56

Подобно съобщение има и от генералното консулство на България в Мюнхен. От там също казват, че няма данни за пострадали български граждани и призовават намиращите се в района българи да избягват публични места.

Ключови думи

Коментари

Как няма да докладва на премиера тази Байчева, като Борисов я издигна от преводачка на генерален консул в Мюнхен. А и е странно, дори смешно да му звъни през 30 минути за нападение, при което няма пострадали българи.

Фибата

Тази снимка е от миналата седмица при опита за преврат в Турция. Снощи слушах Тошо Тошев при Миленчо и си припомних доста отвратителни практики, които са запазена марка на "трудоваците"!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.