Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатите направиха жертва – съкратиха лятната си ваканция с... 1 ден. Те гласуваха, че ще почиват от 1 до 28 август, включително, а първото им заседание от новия сезон ще бъде на 31 август, сряда.

Парламентарната шефка Цецка Цачева обясни, че депутатската ваканция се съкращава, защото по правилника на Народнното събрание, то не работи през целия август.

Тъй като обаче 1 август тази година се пада в понеделник, депутатите на практика ще излязат във ваканция два дена по-рано, като ще могат да добавят последния уикенд на юли към почивните си дни.

"За" предложението, чиито вносители бяха депутати от партии, подкрепящи правителството, гласуваха 108 от 121 народни представители присъстващи в залата. То беше прочетено от Найден Заленогорски от Реформаторския блок.

Ключови думи

Коментари

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Мадам по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.