Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако Радан Кънев е казал нещо против Вежди Рашидов веднага заставам на страната на министъра на културата, обяви Борисов във връзка със скандала заради отправените критики към промените в Закона за културното наследство в ефира на БНТ и последвалия отговор от страна на министъра на културата, в който той посъветва водещият Георги Ангелов да не иронизира държавата, която му плаща заплатата. А веднага след това Радан Кънев поиска оставката на Рашидов.

Премиерът посочи, че по случая с художника се е обадил на Вежди Рашидов, накарал му се е и му е казал веднага да даде пресконференция и да се извини, ако е оставил такъв оттенък.

„Защото ние нямаме абсолютно никаква власт върху медиите. Точно обратното, вие сте журналисти знаете, най-опозиционната дори е БНР”, каза Борисов и попита дали са го чули да се изказва по тази тема. „С какви възможности Вежди може да повлияе, на който и да било от журналистите. С никакви. Извини се човекът, болен е знаете, и те сега се нахвърлиха върху него”, заяви Борисов. По думите му, в същото време е чул, че и доста хора са го подкрепили. „Сега какво да го разкъсаме?”, попита премиерът.

Той се обърна към двамата журналисти, на които Вежди Рашидов е поднесъл извинения и посочи, че самият той им се извинява три пъти.

„Много лесно се търсят вододели, разделяне, от „Осанна!” до „Разпни го!”. Вежди Рашидов направи най-хубавите изложби, направи музеи, направи толкова неща дори. Има лошия характер, някой път понеже е емоционален, да си изговори това, което мисли или което го е огорчило. Мисля, че ме послуша, веднага даде извънредна пресконференция, извини се, посипа си главата с пепел”, заяви Борисов. 

Ключови думи

Коментари

Бердов

Правилна позиция. Радан е от тъмната страна...

Опашката на Гущера

Мутрите се подкрепят,разбира се!

Фатмак

Кънев беше изяден с парцалите от герб много отдавна и по своя вина. Кънев не гъкна за машинациите в съдебната система в началото на мандата, Кънев не се обади за позорните измами с КТБ заради Костов, Кънев даде 16 милиарда на Бойко да си разиграва коня, Кънев осра жестоко плановете за съдебна реформа, Кънев пробута Патриотичния фронт в кабинета, Кънев излезе в привидна опозиция без да предприема обаче никакви действия, които биха предизвикали избори. Кънев говори много, но казва малко, а не е свършил на практика нищо. Дори глупак като Борисов го върти на малкия си пръст. Единствената причина тук да се препостват глупавите му статуси са парични - Оги Д. е задължен на Костов за "Фармахим", който открадна в ущърб на данъкоплатеца.

Дъ ге и дебелян пеевски заедно!

Фатмак е ГЛУПАК-тъп Трол от Драгалевци! БОКЛУК досаден и смотан! ОЛИГОФРЕН!

Дъ ге

"Скарах се на Рашидов и той веднага си посипа главата с пепел..."!!!Сега,вожде,е время да ся нахокаш самия себе си и да ловиш трена за Банкя!Тамка,под магнолиите и асмата,ще имаш мнооого време да ся отдадеш на любимото си хоби-четенето до късни доби!Ще наредиш на спортиста Цъфтан ФизКУЛТУРАТА,да спре да тича "сяка заран из поляните,а да грабва ветрилото от паунови пера,за да разхлажда мощната ти снага от тегавите жеги,дорде си бодеш дзъркелите в Диалозите на Платон!На облите невясти Мунда и Мецка,ще заповЕдаш да учат плетене на еднЪ кука,та до зимъска да изплетат дузина шошони и терлици,които да нахулиш по Никулден!Караянчувата буля Цвета,на всяка манджа мерудия,да нарамва бохчата с тенджУри,чАрпаци и всякаква друга посуда,и да тича,тича...бърже към Банкя,щото тя ще готви гозбици и манджички в банкянската магерница!За другите ти рахатлъци,Цъфтан,ще ся погриже в движение!Нъл тъй,Боче?

Простьо..

Фатмак

Дъ ге е ГЛУПАК-тъп Трол от Драгалевци! БОКЛУК досаден и смотан! ОЛИГОФРЕН!

Как може ДСБ да търпят такова леке като Радан?

Зомбита "неумни" и ГРОЗНИ!

Ди Си Бар(четата не само търпят, те възхваляват и кичат с възхвали мърльото. Те даже виждат селфито му на ануса като картина на Леонардо да Винчи!

gopeto

Както цял народ търпи простак като Буда.

Да се отървете

ДС МАФИЯТА да му направи мокра поръчка-МНОГО ВИ ПРЕЧИ СТАБИЛНО ДА СИ КРАДЕТЕ КАТО РЯЗАНИ БЕЙОВЕ!

Г-н Борисов, ако искате да спечелите следващите избори, време е да започнете да се държите като премиер, а не като селска клюкарка!

не мой

да ама народа тогава няма да го ареса. Остай го, да се държи като селски ербапин.

То ръдан, като се държи като луд за връзване и е шизофреник, да не би да стане някога Премиер?

Ела ме ритни

Бойко е хитър и интуитивен.Това не може да се отрече.Избягва конкретното действие към простака министър с контра действие срещу недорозумението Радан Кънев.

да

да толкова хитър, че за две години заграби от България 20 млрд под форма на заеми.

дебелян Пеевски

Да е Роси, после Нора, след това с ник Фатмак и си е чист ГЛУПАК. Нищо, че се брои от "умните".

Радан:Депутати от ДСБ и ГС подкрепяме откритото писмо на българските интелектуалци за отстраняване на министър Вежди Рашидов като министър на културата. Не само подкрепяме исканията на най-видните български интелектуалци, а искаме директно от премиера Бойко Борисов да освободи министъра от поста.

отговор

Няма по-голяма смешка от "най-видните български интелектуалци"! Това е най-голямата простотия, че има изобщо български интелектуалци, да не говорим за видни!

Пилетата - на есен!

Поредната изцепка-ТРИК на ръдан пънев! Ще се види кой ще решава и кой ще брои патките!

а

не бе Боце, не е в Радан проблемът, а че обърнахте Министерски съвет на КРЪЧМА. Явно в чашката сте много добра компания -Боце,Вежди и Румчо.

!!!!!!

Няма по-голяма смешка от "най-видните български интелектуалци"! Това е най-голямата простотия, че има изобщо български интелектуалци, да не говорим за видни!

Откога казвам на Радан с цялото си красноречие да разубеждава Слънцето да не се гърми.

ех простотия

паракомунист си е Борисов. И парарусофил. "Щом Радан е казал нещо против Вежди, аз съм на страната на министъра". И е прост. Мрази ДСБ и Кънев по ред причини. Първо Кънев е умен, така казва нещата че изобличава цялата умствена празнота на Тиквата, после ДСБ са десни, а това сваря паравана за който псевдодясната ГЕРБ се крие, трето като лакмус проявява симпатиите на тиквеника към Москва. И накрая- толкова ИНФАНТИЛНО, толкова ИНФАНТИЛНО изказване. Дребнаво, жалко и заядливо.

като по филма ама не съвсем

милицонер, мутра, мултак, милиционер, мутра, мелтак .......

иван - Командира

Затова пък тук са ръдан-комунист, ръдан-зомбиран Костовак! И НИКОГА НЯМА да са ОК.

Ако Радан Кънев е казал нещо против Вежди Рашидов веднага заставам на страната на министъра на културата

ръдан пънев

Всеки НОРМАЛЕН е така. Само зомбитата - тъпанари не! ЩЕ ВИДИМ КОЙ отново забърква ТРИКОВЕ! ПОБЪРКАН осмогон - ръдан пърданов!

"Радан Кънев: Не оставка, а отстраняване на Вежди Рашидов!" + "Копринка Червенкова: Дните на Рашидов като министър са преброени" - щрак - "клекнала снимка". :)

Ръданчо и комунистката - събрали се Куко и Пипе, защото нямат пипе!

Ако са му лабави нервичките на твоя човек барон Борисов, намери си някой с по-здрави нерви да те подкрепя в криминалните ти дейности.

ръдан без селфи, но си е луд за връзване!

Щом ръдан пънев е шизофреник, а не политик - ИГНОРИРАЙ ГО! Иначе само кофи с помия, без акъл в търсене на скандалче-жълто.

Развеселен

ДСБ и Радан правят дори и правилна позиция да изглежда хейтърска, така че разбирам бате Бойко

Хохохо

Яяяяя кремълската подлога педеборисов пак се изказа неподготвен!

хо хи ха

Айде у лево, ПЕДАЛ ръданов гейски!

Роси

Изказвам личната си благодарност на тато Боко! Трудно преглътнах необходимостта от сътрудничество с ГЕРБ, сега все-повече се успокоявам, че ДСБ и Радан са му по-омразни от БСП и ДПС...

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Ти по-добре свикни да преглъщаш стоенето извън парламента на сектата ви, че това ви беше последния път, когато го виждате отвътре...

Роси е БОКЛУК-ТРОЛ от Драгалевци! БуНАК СМОТАНЯК!

На Борисов нервите не са му лабави, а на някой друг задните части!

нервите не са, акъла - да. много е семпъл горкия. рапона има голям късмет, че всички с интереси в региона могат да си го пецкат както си искат и не се стига до физическо ликвидиране

педал, гном, малоумник и пак - педал, гном, малоумник

socialen

Кво стана с Великото Дясно на Гената Дайнов, Кръстев, Минчев, Кьосев, Смилов и останалите неолиберални шамани? Нали се радваха, че Турлюгювечът на Доган, Пеевски, Гоце, Румбата, Кънев, Прокопиев и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция - незнайно защо наречен от някои правителство бил от рода на латиноамериканска хунта от средата / края на 70те години - Неграмотен бананов генерал "управлява" с класически пазарни либерали, познати днес още като палеолиберали, неолиберали, пазарни фундаменталисти, либертарианци, монетаристи, обективисти, остеритетни фетишисти, десни и реформатори.

4500 подписа с един оттеглен на Свинчев.

КРЕТЕНОИД И ПРЪДЛЬО

Ръданов задник-пръдльото!

Щом някой пише за лизане и задници, за изпражнения - ТОЙ е СПЕЦИАЛИСТ по АНАЛНИ занимания и ТОЙ е ръданов гъз!

Корейко

Силен weekend за борисов. След като се изгаври максимално с 3-те пусита роско, митов и ненечев в неделя си го избърса и с кънев. Хубав ден за българската демокрация. Да го духате костококите.

тез пусита не са ли от неговия харем, от който си и ти? между другото, знаеш ли точното наименование на менталния си дисордер? без медикейшън няма да се мине..

курейко

КуРейко е ТРОЛ на ръдан гейчов!

Хибридите пак се опитват да ни баламосват. Маскирани като бранители на журналистиката, бранят монополчето на НИНКН. "Господа и госпожи интелектуалци, не сте ли чували другото име на този институт – Митницата? Не сте ли чували, че този институт е разяден от чудовищна корупция. Че положителното мнение за проект за ремонт или реставрация в този институт се получава само срещу подкуп. Има разработена тарифа: за ремонт на стара къща – 5000 евро, за яхт пристанище в старинен морски град - 200 000 евро. Има и други начини – член на института става консултант по проекта срещу хонорар 30–50 000 лв. Или проектът се възлага на приятел на сътрудник на института. Пиша го не за първи път, но странно все още не съм даден под съд. Защо ли? Дали не се боят, че ще се явя в съда със 100–150 свидетели?" /Б.Димитров/

Дара

Ако Радан Кънев и Копринка Червенкова говорят едно и също, значи са червени, та червени! Какво го усуквате? Роси, за отвратителното предателство на ДСБ и ще преглъщате, и ще гълтете! То бива, бива мания за величие, ама се погледнете, че зала 3 на НДК не можете да напълните, а като че сте с IQ 200! Да сте учили на време, а не сега да се правите на интересни с партийна десебарска заря по форумите! Видя се що зa претенциозни мижитурки сте. Румен Петков днес и Атанасов тия дни говорят сякаш четат от един лист. Били опозиция, а до вчера във властта, ама няма обществени поръчки и завъртяха интригите! Що не кажеш две думи за лобирането на Радан за Общинска банка? Не може да сте умни от понеделник до петък, а в почивните дни - как дойде. Не може да си културен на нечетни дати, а на четни да си почиваш и да си обичайният градски тъпанар. Ако ти си класическият симпатизант на ДСБ, Господ да вие на помощ! Лъсна истината, че не сте успелите, образовани, ерудирани, етични и духовни хора, за каквито се мислите! Не сте, Роси и няма закога да ставате интелигентни! Много е късно!

Мара

Дара е проста и за това обича Бойко.

марчето

Мара е толкова проста, че не прави разлика между ШИЗОФРЕНИК-ЛУД и нормален! Затова е зомбирана по ръдан пърданов!

ПРЪДЛА ТА ДРЪНКА

Ръданов гъз!

Щом някой пише за лизане и задници, за изпражнения - ТОЙ е СПЕЦИАЛИСТ по АНАЛНИ занимания и ТОЙ е ръданов гъз!

Добрутро Дара. Намерете ми разлика в позициите на Радан и Мая Манолова за изборните правила, примерно. Може да се огледате и за отношението към референдумите. "Ако Радан Кънев каже, че е ден, значи е нощ." - ББ по 24 часа.

Роси

Дара, Дара... Значи, прави могат да бъдат само тези, които са много... И интересно защо, ДСБ са с мания за величие, а АБВ на гоце си е ОК, дръпнаха се стратегически, ама си останаха приятели. Извинявай, аз добре знам, че не съм глупава и затова не мога да приема възраждането на късния соц с новия тато. Просташко ми е, тъпо ми е, мръсно ми е, и не разбирам защо трябва да бъда включвана непрекъснато в някаква група. Да, малцинство сме такива като мен, но не желая да съм мнозинство от ГЕРБ. Така че, моля те, спри да ме коментираш лично, пиши си мнението, не ми пречиш, но не се обръщай към мен...

Гоце си е Гоце и никой не плюе стръвно по него. Лъжата, Дара, лъжата вбесява.

gopeto

По-добре извън парламента с достойнство, отколкото в него като мижитурки.След като на толкова много си държат на мизерията и робството.

Анкета

Бойко ли е по тъп или Цветанов?

Пълно с дебили от Драгалевци!

Тъпомерът е счупен отдавна от ръдан пънев! ДО СЕГА - НИТО ЕДНА СВЕСНА и СМИСЛЕНА изцепка!

hanseatic

бойко!

ЛУД за връзване - шизофреник!

Тъпият ръдан е, защото НЯМА НИКОГА да стане член на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. Само ще си е шизофреник - хем в опозиция (АМА НЕ критикува комунисти и атакисти-харесва си ги), хем в управлението.

Допитване

Радан, Наско, Гроздан са първите трима, а Цецо ги е подпрял...отзад!

Селфи с предложение и желание!

САМО твоя ръдан го подпират и се гъзи на всеки с анус на селфито си!

ОЛИГОФРЕНЧО-ръданчов

Всекидневните ОБИДИ, ЛЪЖИ, ИНСИНУАЦИИ и КЛЕВЕТИ по ГЕРБ и Бойко дават резултат! Ръданчо гейчев е ЛУД, ШИЗОФРЕНИК и не НОРМАЛЕН самопредлагащ се ту за лидер на РБ, ту за Президент.

ПРЪДЛЬО

ВЪН от сайта - гъзове на ръдан!

Засмърдя от костовски задници - пръдльовци и гъзолизци!

ЗАЩО ДА НЕ ВИКАМ?

ДА БЪДЕШ НА СТРАНАТА НА ГЛАВНИЯ МУЛТАК НА РЕПУБЛИКАТА ТЕ ПРАЩА ТОЧНО В СИК И ВИС И ЦЯЛОТО БОРЧЕСКО БРАТСТВО, КОЕТО ИЗТОЧИ СТРАНАТА ПОД ЧЕРВЕНИЯ ЧАДЪР.ТО И ИПОН БЕШЕ СЪЩОТО.

Айде у лево!

Не викай, защото не си полял още теменужките в Драгалевци!

хехе

естествено, че мишка като Баце ще избере страната на силния, могъщия и арогантния. Борисов ако види жени и деца да ги бият, ще се присъедини към биячите.

По себе си ли съдиш за останалите? ГАДИНА ГНУСНА СИ "хехе"!

Ето ви нещо и за стигавечето, дето беше от добрите: "“Според вас правилно ли е три състава по трима съдии - общо 9, да признаят, че Волен Сидеров е извършил престъпление. И от 180 хил. през 80 хил. да стигне до там да го осъдят на 3 хил. лева глоба, че е извършил престъпление спрямо мен. И да ми наложат да платя 35 хил. лева разноски. Две трети от годишната ми заплата, че се пека и сега тук и ме разпъвате да ви кажа какво решение ще взема за милиарди. Да си дам годишната заплата за това, че някой ме е обидил и са го осъдили за престъплението. Звучи ли ви нормално за една съдебна система?”, избухна той. “Радан Кънев изказа ли се по въпроса? Да създадеш прецедент, че някой може да те обиди по най-грозния начин, и да му струва 3000 лв, защото го дава Върховният касационен съд”, заключи гневно Борисов." /24 часа/

gopeto

В ролята на какъв Радан Кънев трябва да се изказва по дело от частен характер?

По коментара ще познаете ОЛИГОФРЕНА от бАтака - ПРОСТАК - отрепка на обществото!

хохо

така както си го написал щеше да е верно, ако баце беше министър на рашидов. обаче рашидов е министър на баце, така че баце тука се явява не мишка, а лъв. или поне по-голямо прасе.

Дара

Добре, Роси, няма повече. От соца е "не дълбай с длетото тънко...!" Разбирам какво чувстваш и ти съчувствам. И като ти се извинявам отново ти повтарям, че ти и хората като теб не сте интелигентните, успелите, образовани, ерудирани, етични и духовни хора, за каквито се представяте, опитвайки се да заблудите всички! ДСБ не иска най-голямото парче от тортата, дори не иска цялата торта, а цялата сладкарница!

ПРЪДЛА

Ръданов задник!

Щом някой пише за лизане и задници, за изпражнения - ТОЙ е СПЕЦИАЛИСТ по АНАЛНИ занимания и ТОЙ е ръданов гъз!

socialen

Кво стана ся с Великото Дясно на Гената Дайнов, Кръстев, Минчев, Кьосев, Смилов и останалите неолиберални шамани!? Толкова много се радваха и възхваляваха Турлюгювеча, незнайно защо наречен от някои "правителство", че бил по образец на латиноамериканска хунта от средата / края от 1970те години на миналия век - Неграмотен бананов генерал "управлява" силово с помощта на класически пазарни либерали, познати днес още като палеолиберали, неолиберали, пазарни фундаменталисти, либертарианци, монетаристи, обективисти, остеритетни фетишисти, десни и реформатори от преименувалото се СДС.

КРЕТЕНОИД И ПРЪДЛЬО

Щом някой пише за лизане и задници, за изпражнения - ТОЙ е СПЕЦИАЛИСТ по АНАЛНИ занимания и ТОЙ е ръданов гъз!

Учуден по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Като четеш префърцунената десебистка Роси оставаш с впечатлението, че работата на изпълнителната власт не е да гради и усъвършенства държавата, а да я руши и съсипва, като костовото правителство. Щото а някой е захванал да гради и възстановява държавата и държавността, мигом подобни на нея невежи другарки с претенции ще го обявят за Тато! Сиреч, ако трябва да се водим по акъла на десебарските малоумници, всичко трябва да се краде и спастря по частни сметки, пък държавата и хората - кучета ги яли! Тъй ли ма, "интелигентната"? Мама ви проста и селяндури гуреливи, дето сте се надули като свински гайди от самочувствие и парвенющина, а сте тъпи като на три слона дирниците!

ПРЪДЛЬО

Костовски задник-пръдльото!

Щом някой пише за лизане и задници, за изпражнения - ТОЙ е СПЕЦИАЛИСТ по АНАЛНИ занимания и ТОЙ е ръданов гъз!

Фибата

Всички, които влязоха във властта, за да крадат, си тръгнаха. Толкова е очевидно!

А ръдан пърданов НИКОГА НЯМА да стане нито министър, нито Премиер, нито Президент. ЗАЩОТО не го търсете за работа, а само за дрънкане, като празна тенекия и куха лейка. СТРАХЛИВЕЦ и СМОТАНЯК!

Една мутра и един мултак!

Напълно очаквано! Една видна СИКаджийска мутра, доказан престъпник (вж.грамите на американските посланици), изпълзял от подземния свят благодарение на милионите, които СИК и ВИС платиха на мадридския окмарджия, та тази банкянска мутра, с образование за пожарникар, няма да пипне Републиканския мултак, понеже, ти да видиш аргументи, Радан Кънев му искал оставката! Мутро, мутор,Мутро СИКаджийска! И ти, и "културният" ти министър сте честа проба простаци! При това, от най-гадните, от най-тъпите, от най-корумпираните и от най-наглите! Този ли мерзавец защитаваш бе, мутро СИКаджийска? Този ли мерзавец, който съсипа вековната българска култура, който твори безобразие след безобразие, който непрекъснато лъже, че не бил крал! ТОЙ ли не е крал бе?! Този нещастник мръсен, и духовно, и физически ли не е крал! А откъде са му милионите на нищожеството Вежди? Защо Андрей Николов е умрял в бедност, а ТОЙ е милионер? Андрей Николово, е гениален склулптур, а мултака дялка статуетки и ги пробутва за "изкуство" на неграмотни типове, като СИКаджийския ни премиер. Впрочем, Копринка Червенкове е права - дните на мултака са преброени,Мултако, така че, да си заминава доброволно, докато не са го изритали като мръсно улично псе! Няма да умре от глад, нали? В краен случай, цял хотел е спретнал сина му в Тирол, няма да го остави!Да не говорим аз агент Сава, ТОЙ не е забравил колко старателно някога му е лизал кирливия задник!

Гадняра от Драгалевци!

Дивакът, който не разбира НИТО от изкуство, НИТО от политика се изцепва ЗЛОБНО и ПРОСТАШКИ! Добре, че хората, които купуват и дават милиони на Вежди, не го питат и не се интересуват от ГЛУПАЦИ-ДЕБИЛИ! Затова Вежди е АКАДЕМИК, редовен член на АКАДЕМИЯ, а не селски тарикат-боклук СМОТАН!

Специалист по задници!

Щом някой пише за лизане и задници, за изпражнения - ТОЙ е СПЕЦИАЛИСТ по АНАЛНИ занимания и ТОЙ е ръданов гъз!

до фатмака

Фатмако, бягай ад си закупиш една статуетка от "шедьоврите" на Мултака! вече ги продавал на промоция!

Простаците на ръдан пънев!

Фатмакът НЯМА милиони и даже на промоция НЕ МОЖЕ да си ги купи. Явно, простаците "умници"-дебили нямат представа от скулптура и цени! ОЛИГОФРЕНИ тъпи и прости!

Марги Драганова

Повокотана от заридилият се скандал, предизвикан от Светослав Минеко за пореден път срещу Световно известният бългаски склуптор Вежди Рашидов,потърси повече информация за тях двамата и за някои, пресъединили се към Минеков за оставката на Министеският пост, заеман от Рашидов.1. Светслав Минеков, известен по времето на соца с творбите си Награждаван по линия на активната му политичеса привързаност към комунизъма ордени медали от окръжни комитети на БКП, здоил се по същите причини с званието професор.Изкуството му е характерно с това, че повечето от произведенията му са бутафорни , тромави, жените изобразени като Буци, мъжете като Изроди, Орфей като урод, пазарджиската Мадона като недоделна скална маса.Малки попадения, несъществени от художествена гледна точка.Това е причината, поради която Министера на Културата Вежди Рашидов, предлага творчеството на Минеков, да бъде поставено Музея на Соц изкуството, а не в бъдещият български Лувър. Това решение предизвиква ярост ,омраза завист, и години наред Минеков организира акции срещу Министер Рашидов. Поканен в БНТ, той си позволява да отправя неоснователни клевети,лъжи и обидни квалификации към Вежди. Водещ е един от малкото добри журналисти от БНТ Ангелов, който за съжаление , допуска да се злепоставя с клевети лицето и министер Вежди Рашидов, като дори приема с утвърдителни знаци, че одобрява поведението на клеветника. Този запис е свален и изтрит.Това е груба професионална грешка, от един утвърден журналист. От тик и причнат, да реагира емоционално Вежди 2. Радан Кънев. Завтшил ференска гимназия право в Софийският университет, адвокатствал и през 20о7 г става член на новоучредената партия на Иван Костов ДСБ. В политиката съсвем непознат е предложен от Иван Костов като негов наследник на лидерският пост. Характерното за този, срвнително млад човек е, че навлиза в политическият живот напълно неподготвен за политик, без хаизма, с високо самочувствие, самовлюбеност, която приема за качество на политик. Става известен и се утвърждава като един от главните опоненти на ГЕРБ и Борисов, независимо че ДСБ принадлежи към същата европейска група с ГЕРБ.Поведението му към коалиционите си партниори е демонстративно пренебрежително. В критиките си към Борисов, използва всеки удобен случей, за да накърни имиджа му.

Гербав хомосекс

Естествено че ще вземе страната на любовника си с които се праскат отзад.

Всички комший го знаят!

Ръдан го познават всички хора от ул. "Генерал Паренсов". На № 39, където беше любовното му гнездо с любовника му гей - Филип Моше. Знае се, че години наред, те живееха и се любеха там!

ЕХ ,ЧЕ УМНА ТАЯ ДАРА.УСПЯЛА ,ОБРАЗОВАНА,ЕРУДИРАНА,ЕТИЧНА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДУМИ,КОИТО ОЗНАЧАВАТ ВСЕ ХУБАВИ КАЧЕСТВА,ДОСУЩ КАТО АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ ,ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ.БРАВО.УМНА И КРАСИВА СЪС СИГУРНОСТ.

Българин

Двете понятия са несъвместими :гербаджия(Дара) и умен! Идолът им беше много точен и конкретен:"вие сте прости и аз съм прост,значи ще се разберем"?!

Гъзове ръданови!

Понятията "умен" и образован костовак СИ ПРОТИВОРЕЧАТ! ЗОМБИРАНИ ръдановци-гъзове!

Присмехулник по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Всички се присмиват на малоумието на гур'ливите десебарски тролове!

Зомби от Драгалевци

Тези костоваци не са нито"умни", нито "красиви", а само ЗОМБИ!

ПРЪДЛЬО

Рада Дълбоката

Тук един ДИВАК-Костовак от клозета на гарата е нападнал сайта и пърди, замърсява въздуха с изходи от ануса си! ЗАДНИК - гей!

Storage Admin по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

А Борисов вече е в Техеран. Но родните "медии" ще ви уведомят утре по икиндия... евентуално. Виж, ако е поредната простотия на Пърдан ГъЗъ от Фъсбук, ще я препечатат още преди сървърите на Зъкърбърг да сварят да я сейвнат...

ПРЪДЛЬО

Костовак - задник - тръдльо!

Тук един ДИВАК от клозета на гарата е нападнал сайта и пърди, замърсява въздуха с изходи от ануса си! ЗАДНИК - гей!

Дара

Не, стара, грозна и умна съм! Така стоят нещата, според мен. Не съм лоша, но мога да бъда и нали знаеш - или си прав, или си здрав. И да, аз съм образована, интелигентна, етична и добросъвестна. Тези качества никой не ми ги е дал назаем, на концесия, на консигнация. Не съм ги и откраднала. Борила съм се за тях и си ги пазя. Преди много години един от най-умните хора, които съм срещнала, преподавател по литература, ми каза "аз съм прост, а ти сигурно си мислиш, че не си". Знам, че беше шега, но го приех на сериозно и то ме направи човекът, който съм. Не може да имате глава на раменете и да не разбирате, че Борисов ви финтира както си иска. Не можете да преживеете, че сте му ясни като вчерашен вестник!

ПРЪДЛА!

Боклук на ръдан пърданов!

Има боклук - костовак, който е специалист по гъзове и изпражнеия. Затова пърди и тук след всеки коментар! СМЪРДЕЛ!

Фибата

Напълно очаквано! Влюбеният в СИКаджийска мутра се появи! Приятно четене! Това, което е разплискал сега, сигурно никога не сте го чели!

паж и шут

Единият паж, другият шут

До тъпия "пъж и шут" - говедото!

Айде иди се научи, че има разлика и поне да разбереш, кой какъв е! БОКЛУК си ти!

ясно е

ГЕРБ =.= БКП

ДСБ е с КУРнелия и Дончева!

Ясно е, че ръдан не казва И ДУМА срещу КУРнелия и се събира с Тинтява Кончева-комунистите се събират и разбират!

ДС на БКП

И двамата са селски простаци.Гербаджии.

Травестит по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Да живей Боку!

Травестит по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

... макар че от доста време си падам по колежката си Пърдан...

ПРЪДЛЬО

Трол от Кърниградска!

Тоя задник пак се изпърдя и осмърдя сайта! КОСТОВАК - СМОТАНЯК! ТРОЛ!

Страхлив мъж без топки

Страхотно обоснована позиция! Връх на аналитичната мисъл.

Рада Дълбоката

Топките ги взе на заем ръдан гейчов, че се е родил без тях!

Гербокок

Веждито е прост и аз съм прост. Да живеят простаците!

Гърбокок е ТРОЛ - ологофрен!

Ако беше толкова ТАЛАНТ, като Веждито, да беше станал ти министър и скулптор-милионер.

Дъ ге

Жабокок прост си и затова не различаваш другите! ДИВАКО, скачай от клон на клон и се скрий!

gopeto

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Що това голямо шубе от Радан Кънев има Буда?!?! А основната заслуга на министъра на културата е, че си припомнихме за Радой Ралин и страховете му за културата на министъра....

Валио Василев

Как виждаш Радан като Страшилище за Борисов.Не е ли обратното. Повече от две години с такава ярос Радан се мъчи да уязви Премиера Борисов. Освен думите Реформа, Борисов ГЕРБ, прокурора той други не употрвява. Да го чуеш един, два или 10 пъти ще търпиш, но след това ти става смешен и жалък. Нека да сме справедливи и си дадем отговор , ако Радан и Минеков не са провокатори на скандали и клевети , ЩЯХА ли да им обърщът изобщо внимание, ЕДВА ли, и двамата са известни като КЛЕВЕТНИЦИ, а на мръснищки номера има поговорка.. Кучето си лае, кервана си върви. И още нещо, нямате право да злоупотребявате с Радой Ралин, тъй като двамата с Рашидов са били приятели. Радой не е уважава ПОСРЕДСТВЕНОСТА,но творецът и човекът с чепат характе Вежди, му е допадал като сродни души.

Kynev e gej i az sym gej. majnata ni na gejovete

Страхлив мъж без топки, но с дупе! Кой е той?

hanseatic

борисов

Гъзът ръданов!

Гъзът - Ръданов, сниман анфас и показан, като селфи на всички!Ф

Оценител по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

ПРЪДЛЬО!

Тролът - пръдльо се изпърдя и тук! ВОНЯ!

Сия

Непогрешимият популистки нюх на Борисов няма нищо общо с компетентно държавническо мислене. Затова се събуждаме с една гръмка декларация на еднолично управляващия и финансиращия държавата и си лягаме с противоположната. Понятен е за простия, подходящ е за цитиране от журналистите, какво повече. Пък ако някой образован, интелигентен, етичен и самоопределил се по още няколко подобаващи начина го одобрява, това е гарнитура, не му е целевата аудитория. Между това да не одобрявам политиката му (ако кръпките на парче са политика) и да бъда обвинявана, че не съм интелигентна, образована, етична и духовна, категорично предпочитам първото.

Ели Попова

МОЛЯ ДА НИ ОБЯСНИТЕ , КЪДЕ,ПО КОЯ МЕДИЯ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ Е НАПРАВИЛ ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ, ЗА ДА ГО ЦИТИРАТЕ. ИЛИ ТОВА Е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, КАКВО БИ КАЗАЛ.

dobroutro

"...накарал му се е и му е казал веднага да даде пресконференция и да се извини, ако е оставил такъв оттенък..." Щом простотията наричаме оттенък.

Радев

Поредната гнусна инсинуация и провокация на глупака - Ръдан пънев! Какво си въобразява (той няма мозък-не може да мисли), че Бойко ще го послуша и ще уволни Веждито? БОЛЕН, ЛУД човек е гъза! Айде да полива теменужките на Командира и да изчезва от политическата сцена! ПРОВОКАТОР и БОКЛУК!

ПРЪДЛЬО

Костоваци-гъзови специалисти!

Троловете на ръдан са специалисти по задници, изпражнения и пръдни! Затова само за това пишат по сайтовете!

Гоце Будов Догaнов

И простакът, и поетът имат душа Валентина Василева

до Радев

Абе, Радев! Абе, мутро СИКаджийска! Уволнението на Мултака на Републиката се иска не само от Радан Кънев, а също и от повече от двеста видни представители на българската култура! Естествено, че банкянската мутра няма да уволни Мултака, защото, ако го направи, ще трябва да уволни и цялата престъпна, корумпирана и просташка сган около него, в лицето на некадърните му министри, депутати и цяла армия от корумпирани и тъпи простаци, настанени по високите етажи на властта с огромни заплати! Само че, мутро СИКаджийска, дето си се писал Радев, много скоро народът ще ви измете, сигурен да си! Както ви измете и през 2013 г.

ПРЪДЛЬО!

Задни специалисти!

Костоваците са специалисти по задници, изпражнения и пръдни! Затова само те пишат за това!

Оценител по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Всички се присмиват на простьовците от кочинята на Пърдан ГъЗъ!

ПРЪДЛЬО!

Специалисти по гъзове!

Щом някой пише за задници, изпражнения и пръдни - разбира от ануси, защото е гъз, като ръдан пънев!

Стига бе!

Самозваните "демократи" са червени задници, по комунистически активни, напористи бранители на спуснати от централите каузи! РАШИДОВ ГИ ПРЕВЪЗХОЖДА, ЗАЩОТО СЕ ИЗВИНИ ЧОВЕШКИ, ЗАЩОТО Е ИСТИНСКИ ТВОРЕЦ! А тези задници ще си останат задници!

Айде у Драгалевци!

Ще видим Бойко дали ще "слуша" джуджето Дългоноско, който само ръси кофите си с помия по всички и всичко или ще застане зад Веждито! А ВЕЖДИ, СЛЕД МЕСЕЦИ ЖИВОТ СЪС СМЪРТТА И ТЕЖКИЯ РАК, НЯМА КАК ДА СЕ УПЛАШИ ОТ ЛЕКЕТО-ръдан пръдльов!

Не може турчин да е министър на българската култура,бат Бойко.

"Как пък един известен творец не видях да протестира?" Е, как да не - протестна мрежа са на линия. :) Там са все видни творци. Не им се получи поредната дсб-рска интрига и сега злобеят поредно. И срещу тях застанаха истински творци. Кеф!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.