Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Двайсетина души се отзоваха на организирания в социалните мрежи протест "Време е да напуснем НАТО, СЕГА!". На страницата на събитието във фейсбук се бяха записали 220 човека и както обикновено става с повечето протести, близо една десета от хората участват и на живо. 

"Ние присъстващите на това събитие, освободени от предразсъдаците за различия основани на: раса, цвят на кожата, религия, национален произход, пол, възраст, партийна принадлежност, социален и здравословен статус и обществено положение виждаме, че #НАТО следва провокативна политика на "обкръжаване" и непрекъснатото разширяване на Алианса в посока към границите на #Русия и се обявяваме против агресивните му действия", се казва в анонса за събитието. 

Изредени са и конкретно действията на НАТО, които провокират протеста:

"- Внедряването на противоракетната система за отбрана "Aegis" в Румъния, Полша, Турция и Испания;

- Укрепване на военното присъствие на НАТО в балтийските държави, Полша, Румъния и България; 

- Създаването на "Nordic фронт" (Северния фронт) който също е насочен срещу Русия и съставен от Дания, Исландия и Норвегия, както и страните, партньори на НАТО - Швеция и Финландия".

Днес подобни протести се проведоха и на други места в Европа, включително и във Варшава, където се провежда Срещата на върха на НАТО.

ШЕФЪТ НА НАТО: РУСИЯ НИТО НИ Е ПАРТНЬОР, НИТО СМЕ В СТУДЕНА ВОЙНА

Протестът в София бе организиран от "Анонимус Инфо Агенция" - страница във фейсбук, която разпространява антизападни и проруски публикации. Преди по-малко от денонощия страницата е разпространила текст със заглавие "Русия - Съвестта на човечеството и мечът на Господа" от сайта Patreot.ru.

Ето кадри от днешното събитие:

 

Ключови думи

Коментари

Georgi

Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!

БЪЛГАРКА

Прав си уродливото лице на национални предатели се наричат "ПЛАТЕНА МРЕЖА" СЕДЕРАСТИ И ГЕРБерасти :) освен,че си носят вазелина в джоба....искат да продават нещо ,което не е тяхно- нарича се БЪЛГАРИЯ-РОДИНА.Знам,че това са непонятни думи за вас ,но....тая дето сте я замислили няма да стане,защото има българи а те са в милиони повече от вас :))))

Точно толкова искат и оставката на Вежди. Ама отразяването в Клуба е като за събитието на годинита

Помъчени хора, мозъка им е попаднал в плен на руската пропаганда

д-р Петроff

Тези там са си платени.Липсва ми Сидеров и Нинова и деж. патриот агент Иван- Каракачанов , но нещо с координацията са объркали нещата. Ще им режат премиалните от Кремъл.

ultra

Най ми харесва дебелата лелка със "събуденото" бебе от плаката! Представям си я как качена върху някой "православен" танк, обграден с ходещи зелени човечета, громи и мачка мръсните соросоиди по софийските улици:) Моооооже, ама в някой друг живот:)

д-р Петроff

Това дете ми прилича на надъхано чалгаджийче..

Крис

На първата снимка е др. Кирчева.беше чест гост на селската телевизия СКАТ.

д-р Петроff

Патриотичната телевизия....:)

ultra

ВРЕМЕ Е наистина, най-накрая ДАНС да се заеме с тези безродници и българопродавци, приканващи открито към преврат и промяна на държавно установения курс на страната и за които любовта към Родината преминава през любовта им към Русия и копринкаджийските кебапчета!

Двадесет - двадесет, ама са се изтъпанили пред Народното събрание, кой ги допусна, пак ли госпожа кметът? Досещаме се, как ще отразят събитието съветските медии - "българският народ въстана като един .... и т.н. и т.н." Забележка: Някой от присъствалите съветски граждани (известно е, че те по примера на Сталин са големи езиковеди)може ли да обясни какво точно значи надписът на плаката: "Stop the murdering Bulgaria" (втората снимка отгоре и последната). Шекспир така не пише :-)

Коя физиономия ви се вижда нормална?

Комунистите трябва да се гонят както ги гонеха в Америка преди 89 година

Референдум!

д-р Петроff

Рублеевата зона се е възбудила. Парите не стигат,а европейците не се предават и благоденстват.Не стигат онези мърши от гнилият Запад,ами и и онези,дето ни бяха под ботуша и те се взеха да се оправят.Платихме им Брексит-а,ама пак са заедно и пак са срещу нас. Защо всички са срещу нас?Защо никой не ни обича?Защо плащаме за да ни обичат,а те ни мразят безплатно?

д-р Менгеле

Ма наистина ли се оправяте? Не думай, с милион и половина пенсионери под МРЗ.

ЗАБЕЛЯЗВАМ НЕЩО МНОГО ХУБАВО, КАКТО И ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО НА ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ НА ПУТИ, ЧЕ ДО 20, МАКСИМУМ 30 ГОДИНИ ТАКЪВ ПРОТЕСТ, ДОРИ И ОТ ДВАМА ЧОВЕКА НЯМА ДА Е ВЪЗМОЖЕН, ПРОСТО ВИЖТЕ ВЪЗРАСТТА НА ТЕЗИ ПРОТЕСТЬОРИ. ЧЕРВЕНИТЕ ШАПЧИЦИ РУСОФИЛИСТИЦИ И ТЯХНАТА ПАРТИЙКА ЗАРАДИ ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ НЕ УСПЯ ДА УБЕДИ НИКОЙ ПО НОРМАЛЕН МЛАД ЧОВЕК ДА ТРЪГНЕ С ТЯХ, РАЗБИРА СЕ ИЗКЛЮЧВАМ ЯМБОЛСКИТЕ ДИНКОВЦИ. ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕРВЕНУШКИ СЕГА СА НА ОКОЛО 40 ГОДИНИ, АМИ СЛЕД ТОВА? КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ?

Мусура

Е сега що няма арестувани за плакати с пречупен кръст? И тези хора интересите на България ли защитават или на Русия?

25-годишен

Аз съм във варна, морето, сините вълни. като му дойде времето излизаме и помитаме цялата евроатлантическа сволоч. Доста повече сме от Вас. Подготвяйте вазелина!

Kovatz

Тъп нещастник!

Kovatz

А, вазелин си носи, ще ти е нужен!

ние сме потомци на ген.Колев, чакаме ви

БЪЛГАРКА

..знаят,знаят ,че сме в милиони повече от тях :))) за това се плюнчат с надежда някой да ги забележи и левче да им подхвърли ;)

анонимен

Вижда се колко маймуни е успял да докара фатмака,амо той си стои на сянка и потрива ръце чакайки похвала от путин.

БЪЛГАРКА

1.Къде видя маймуни?!?!?!? -освен теб... 2.за кой фатмак плямпаш че на словата ти неясни -скрития им смисъл не разбрах.....

хи,хи....

Руската сволач изглежда бая уплашена,няма полиция да ги пази.

БЪЛГАРКА

..абе страха е в твоите очи и гащи....още вони на вън...

Фатмак

Повече са от протестърите, дори ако броим Йоло Денев и белия роял :)

Црнко

Да живее капитализма! Да живее свободата!

анонимен

Аз съм най-вдясно с плаката "Спрете убиващата България".

чемадан, вокзал, москва и им се сбъдва желанието ние сме там където искаме, те също имат свободата да отидат именно благодрениена демокрацията , ЕС и НАТО, виж от русия на вънка е друг въпрос

а ДАНС какво прави, за такива работи има текстове в НК

Пази ги, това прави. И стига с това ДАНС МАНС какво правели. Защото аз да те пиопитам? А ДС какво е правило?

Злой Путин

ДАНС работи за нас.

Като ги гледам,почти всички са юноши старша възраст.

БЪЛГАРКА

..и ти такъв ще станеш...спокойно..

истински патриот

Покажи си лицето бе, човека с чуждо знаме...Anonymous moth...fuker!

RB

Тази перхидролена хипопотамка на предна линия си е баш русская.

Кр

Болни хора.

от армията на путин са. Така им е наредено, заповед!

анонимен

Не смея, че цицам от две цицки и ако ме усетят...

ЗАБЕЛЯЗВАМ НЕЩО МНОГО ХУБАВО, КАКТО И ПРИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ "ОЛИГАРХИЯТА", ЧЕ ДО 20, МАКСИМУМ 30 ГОДИНИ ТАКЪВ ПРОТЕСТ, ДОРИ И ОТ ДВАМА ЧОВЕКА НЯМА ДА Е ВЪЗМОЖЕН, ПРОСТО ВИЖТЕ ВЪЗРАСТТА НА ТЕЗИ ПРОТЕСТЬОРИ. СИНИТЕ ШАПЧИЦИ СЕДЕРАСТИ И ТЕХНИТЕ ПАРТИЙКИ ЗАРАДИ ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ НЕ УСПЯХА ДА УБЕДЯТ НИКОЙ ПО НОРМАЛЕН МЛАД ЧОВЕК ДА ТРЪГНЕ С ТЯХ, РАЗБИРА СЕ ИЗКЛЮЧВАМ СОФИЙСКИТЕ АСЕНГЕНОВЦИ. ПОСЛЕДНИТЕ СЕДЕРАСКИ СЕГА СА НА ОКОЛО 40 ГОДИНИ, АМИ СЛЕД ТОВА? КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ?

Ти ветропоказател ли си бе???

Те електората на комунистите е много млад мислиш. Защото тези т.н. млади са си до един все наркомани, искащи да им е хубаво, и се въртят като ветропоказатели на където ги духне вятъра.

Хахааа

Путлерофилистиците все някой ги изпуска от диспансера.

БЪЛГАРКА

..да така и свободно и без срам се разхождате по улиците и с лека ръка си продавате задниците ;) Ще ви се и България да продадете...,но..криво си правите сметките ,смешници лумпенизирани ;)

току що

От психодиспансер са съобщили в МВР,че от две болнични стаи пациентите липсват.Министърката се е разпоредила да бъдат издирени и върнати в заведението.

Никмик

Боже, тези са или луди или тъпи или платени!

БЪЛГАРКА

Не позна РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ СА не Хамерикано турски подлоги ;)

Не им ли е неудобно да се наричат българи, а да развяват чуждо знаме. Сигурна съм, че са руски граждани. Или от жегите мозъкът им се е сварил. Но най-вероятно са на хонорар.

Е, що бе? Украинското и на ФАЩ нали е ОК да се развява? Значи и руско може.

Вие сте чифути не сте българи

Време е да ви спукаме от бой, руски подлоги.

Време е да напуснем НАТО . Ами напуснете го по-бързо и на нас ни писна от вас.

висок

Алооо, Държавата, двама мангала развяха турското знаме в едно село и вече 4-5 г ги разследва ДАНС, МВР, Цацароцирка.... канфискации, ....а тук маса лумпени веят руското знаме и реакция йок! Няма държава, пак ни подариха на руската империя!

и сам войнът е войн!

Uncle Sam

Ама го ... онождат в движение.

олееелеее

пак ли тази дебелогъза руска няня, която не може да говори на Български е излязла да ни убеждава как тие Българите трябва да напуснем НАТО и да се преклоним пред московското злобно джудженце което не може да се спре да краде?

Фибата

Ако тази група идиоти си ги представите на Червения площад, ще ви стане смешно!

Шнолата

И НА НАШИЯТ ПЛОЩАД НЕ СА ПО УБАВИ

Лайнар по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Директивите са ясни - единия ден "протестират" комунистите на Пърдан ГъЗъ със зеления плакат на Асанча Генов, на другия - тези на Курнела. И тъй до изборите. Ако се организираме да мЕтаме пакетчета с кучешки фъшкии по "протестиращите", аз лично ще се включа в инициативата в дните за "протест" на драгалевската компартия. И ще се целя в овчата физиономия на Минеков. Е, ако Пърдан не е там де, иначе си го заплювам от сега за мишена!

Абе КлубЗ, защо толкова се притеснявате, като се вее руско знаме на площада, а като веят украински, турски и на ФАЩ, некак не реагирате?

А бе глупако

А ти що се притесняваш за "Русия - Съвестта на човечеството и мечът на Господа"?

Защото

едната държава е в Европа - другата е в Азия и е по-зле и от Камбоджа, а се натиска и тя в Европа.

...земи си руското самосъзнание и иди на Хуй.

hi hi

Тази загърнатата в имперското знаме е мощна като съветскят съюз...Красота

Ели Попова

Значи и тая тлъстата е като СССР.дА ЧАКАМЕ ЛИ, И ТЯ ДАСЕВ ПОМИНЕ.

Оги Свинчев

Аз и комитата сме по-тлъсти от нея.

Фатмак

Браво, това са истински българи!!!

Развеселен

аз пък съм за НАТО. Това е един сигурен съюз

Путлерофашист

Власт от комунист и сланина от прасе се взимат само с нож

Заради такива ме е срам че съм роден в тази задунайска губерния

Почва се, почнаха предателите да развяват чуждите си знамена, сега путлер ще им прати един референдум и зелените човечта са тук

Тук е България, ЕС и НАТО. Който не му изнася да заминава са рускосирийския съюз с иранските терористи, вече и за БРИКС не става дума из между руските опорни точки, сега е рускоиранскосирийския съюз на руслямска държава

Питам русоробите и отговор искам

Русия излива милиарди в диктаторски режими ( Садам, Кадафи, Асад ) да дестабилизира Близкия изток – единственият енергиен конкурент на Русия за ЕС. Оръжие за 25 милиарда $ беше доставено на Садам, за да разпали война с Иран и Кувейт. България също „изгоря” със стотици милиони, подпомагайки с доставки режима в Багдад по заповед на Кремъл. Близкият изток е богат на петрол и газ, които за  за разлика от сорта Уралс пълен с примеси и сяра, петролът там е и доста по-чист и евтин за преработка и доскоро рафинерията на Лукойл работеше с иракски петрол (В Бургас смяната се усети по миризмата на сяра.) Единствения ход на Русия е да продължи да дестабилизира региона, за да не могат да се изградят конкурентни на руските газопроводи и нефтопроводи за ЕС

Двайсетина беззъби пенсионери...с руски знамена в ръце...тия рабраха ли че наСеСеСеРът се насссра или още не са разбрали

Лайнар по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Директивите са ясни - единия ден "протестират" комунистите на Пърдан ГъЗъ със зеления плакат на Асанча Генов, на другия - тези на Курнела. И тъй до изборите. Ако се организираме да мЕтаме пакетчета с кучешки фъшкии по "протестиращите", аз лично ще се включа в инициативата в дните за "протест" на драгалевската компартия. И ще се целя в овчата физиономия на Минеков. Е, ако Пърдан не е там де, иначе си го заплювам от сега за мишена!

Единствения млад, рубладжията си е сложил маска че го е срам да го видят приятелите му, а пенсионерите, те са ясни, с всеки изминат ден стават все по малко, вижда се по гласуващите за БСП и атака

Тия са русофили, нали така, а знаят ли че в москва ако го направят този номер ще ги арестуват, в уазката и изчезват безследно завинаги

Карлуково дойде в София

Tрагедия и срам. Срам ме е, че съжителствам с подобни лумпени. Единия се прави на анонимъс, некви бабички с развален английски, тая дебелата беше и на посрещането на "рокерите" на Путин... Мама мия.

подписъл съм се за излизане .Дайсет ,дръжки

Ulian

мутрите на повечето 'протестиращи' са типично руски. на волен не са му платили да присъства там, иначе би ли пропуснал такъв ПР по една от неговите дисциплини

Даже и бебето на снимката е малък руски изрод в атака.

НН

Като ги гледам, всичките са на по 5-6 водки, доведени директно от психиатрията!

Санитар

Стая №5 от Карлуково.

Да живее СССР и Бойкоборисовия!

дони

Да развяваш чуждо знаме пред Народното събрание си е чиста проба предателство! Имат късмет, че лудите у нас не ги хваща закона!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.