Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Най-големият провал на ГЕРБ е Росен Плевнелиев“, каза тази сутрин пред бТВ зам.-председателят на АБВ Румен Петков. Бившият вътрешен министър коментира вероятността левите да издигнат общ кандидат за президент. Проблемът засега бил, че БСП нито веднъж не са оценили като провал мандата на настоящия президент, издигнат от ГЕРБ.

„Той (Плевнелиев – б.р.) се държи като зле управляван съветски шпионин. С всяка своя проява той поражда антиамерикански настроения и с това засилва проруските. Трябва да има някаква мярка в това да се стремиш да отидеш на чиния в НАТО и да чакаш нещо да ти дадат“, каза Петков.

ПЛЕВНЕЛИЕВ: КАТЕГОРИЧНО СМЕ ПРОТИВ МИЛИТИРАЗИЦАЯТА НА КРИМ

Румен Петков отчете като успех за АБВ, че са единствената българска партия, която води равноправен диалог с Русия.

Ние сме единствените, които принудиха руски политически фактор да се подпише под документ, че „Ние уважаваме избора на България да бъде член на Европейския съюз и НАТО“.

АБВ ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНИЯТ ПАРТНЬОР НА „ЕДИННА РУСИЯ“ В БЪЛГАРИЯ

Румен Петков каза, че вече не е оптимист за общ кандидат-президент между левите и патриотични партии.

Ръководството на БСП не остави време за формирането на широка лява и патриотична формация, която да номинира силна фигура. Всички предпоставки за спечелване на президентските избори бяха налице. Загубихме време и продължаваме да се замерваме“.

На въпроса на какъв етап са преговорите между БСП и АБВ Румен Петков отговори: „Получена покана за среща“.

Първо подчерта, че не е юрист и не може да коментира дали Георги Първанов има право отново да се кандидатира. После призова бившият президент да не бъде изключван автоматично от надпреварата.

„Първанов и Калфин са много силни кандидати, защо трябва да казваме, че няма да са те“.

Румен Петков няколко пъти обвини бившата си партия БСП, че нито веднъж не е изказала оценка за настоящия президент: „БСП веднъж не казаха „Този се провали, този е обида за държавата“.

„Сега чух да се казва, че Илияна Йотова и Мая Манолова имали качества като на Плевнелиев. Аз не искам да обиждам нито Илияна, нито Мая. Познавам ги и двете отдавна“.

Румен Петков отново повтори тезата си, че ако проектът АЕЦ „Белене“ не е бил спрян, днес България е щяла вече да има работещ реактор и по-евтин ток. Изчисли, че загубите няма да са само отсъдените от арбитражния съд 550 милиона евро, а 90 милиона вече били платени, а 70 милиона били разходите за адвокати досега. Освен това дневната лихва била 167 хиляди евро.

„Вярвам в това, което прочетох за Хилъри Клинтън в „Уикилийкс“ – че основната цел на нейното посещение в София е спирането на „Белене“. Такъв брутален слугинаж не е имало и по времето на Съветския съюз“, каза Румен Петков.

А ПЪК МЛАДЕНОВ И ХИЛЪРИ... АЕЦ "БЕЛЕНЕ". КЪДЕ ТУК Е НОВИНАТА?

Ключови думи

Коментари

BG

Човекът, чийто мозък лежи като удавено котенце в един пръст спирт...

denim58

А Румен Петков си се държи като отявлен руски шпионин.

Констатация

Алкохолът не прощава на никого. Комунизмът също.

Емилия

Добре управляван съветски шпионин обвинява друг, че е зле управляван такъв. Е, тия са си все свои хора.

.......

Другарите Петков и Първанов са най долните комунистически курви

Гечо

От АБВ няма какво повече да губят. Като политическа формация те са обречени. Първанов и Петков сключиха сделка с Борисов. Те разбиват БСП, Борисов им дава министерства. Сметката излезе без кръчмар! Въпреки брутално откровената подкрепа дадена на ГЕРБ от служебният премиер Близнашки, въпреки неприкритата манипулация на изборните резултати, Борисов не можа да получи цялата власт. Народът гласува срещу ГЕРБ и това не можа да се скрие. Сега заговорниците разбират че са заложили злато срещу Тикви. Опитите да продадат Тиквите са неуспешни, просто никой не ги иска. Остава им само да се правят на герои и да се надяват на чудо.

Georgi

Това е уродливото лице на национален предател !!! Тои няма да спре , защото от москва са му заповядали да саботира денонощно всичко в България !!!

малее

шпионина на ГРУ и ФСБ обвинява другите в собствените си греховие. румца, румца... продажен безроднико и слуга на москва! ако осъзнаеш, колко си нещастен ще скочиш от скалите в кайлъка и ще се спасиш от гниещата миризма излизаща от душата ти!

ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА -----ИВАН ВАЗОВ7: НА руските воини О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете!

THE REFORMIST

Документите, подписани от руски политически лица, г-н Петков, не струват и една копейка. Видяхме какво стана в Крим. Всички международни закони бяха погазени. Бяха отнети земи насилствено от Украйна, а в източната ѝ част е отворена огромна рана. Русите в Украйна бяха сплашени, че в Киев има фашистка хунта. Та нали Киев се стреми към ЕС. Нима Брюксел щеше да допусне да не се съблюдават основните човешки права, в това число на самоопределение, на изучаване на майчиния език, на съхраняване на културата? Това са ценностите на либерална Европа: да няма принуда, а само взаимна откритост. Няма съвместимост между един фашистки Киев и един либерален Брюксел! Що се отнася до Десен сектор, аз мисля, че те никога не биха позволили Украйна да стане част от ЕС, ако зависи от тях, но те нямат и властта да го направят, и слава Богу. Единствената фашистка държава е Русия, но за да прикрие това със смокинов лист, тя постоянно разправя как вечният ѝ враг е фашизмът. Което не ѝ отърва, бърза да го определи като фашизъм.

Какво му се обясняваш на този деградирал алкохолик.

Тоз момент

Когато дори най-простите между комунистите са по-малко неприятни от президенто.

Дара

Плевнелиев се държи като зле управляван съветски шпионин, каза добре платеният руски шпионин!........П.П Знае ли някой дали в Русия има фонтани, че не се сещам?!

хм

Дано Петков е бил пиян като е бръщолевил, иначе отиваме на тежка неадекватност и неориентираност.

Николов

След допитването в БСП и желанието на огромна част от членовете на партията левицата да има общ кандидат за президент - АБВ взе да върти г..а. Явно е, че тя в никакъв случай не желае да се коалира с БСП, щото ще загуби "ясличката" на ГЕРБи на следващите парламентарни избори ГЕРБ няма да й пренасочи някои свои гласове , за да може да мине четирипроцентовата бариера,и затова изразеното желание на социалистите да се коалират с тях ги свари по бели гащи И сега ще въртят ,ще сучат ,за да може накрая пак да обвинят БСП ,че е виновна за разкола, а те ,след като са най-големите виновници за разкола ,ще се гушнат отново под крилцето на Борисов. И архитект на цялата тази сволоч е Румен Петков. Но Нинова ще извърви пътя и ако АБВ откаже, ще цъфне фалшивия им з---ик.

Виктор

Ако ми обясните защо давате да им се чува гласа на подобни подлоги? Тоя е казал точно обратното на самата истина!

Развеселен

вярно е, но по същата логика ти си зле управляван съветски шпионин, Румба. След всяка твоя проява съм по-склонен да преглътна Роската, Смилови, Сашо Андреев...

Фибата

За Руменчо казват, че майка му казвала, че би проговорил, пропил и пропушил на една и съща възраст! Други подробности не знам!

Инспектор Стрезов

Що се е загрижил за отношението към САЩ, нашият. :)

Ели Попова

Ех Запалке, огсва ти огънчето , а ти се напъваш искри да произвеждаш. Изминха 25 години от смърта на СССР, а вие все още. Толкова си жалък. тяоят лидер отиде в Москва и стана официялен патрниор на Путин. Разбрха се, КГБ, по стар навик, изкомндва БКП, и по този начин вашият лидер стана ОФИЦИЯЛЕН руски шпионин.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.