Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В деня, в който „Нощните вълци“ пристигнаха в София и посещението им се превърна в събитие, един от организаторите на протеста срещу тях – Асен Генов, е трябвало да мине през близкото управление на МВР.

По информация на Клуб Z, Генов не е бил привикан точно като организатор на протеста, а поради подаден срещу него сигнал по два члена от Наказателния кодекс – единият е по Член 162:

„Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание".

Като доказателство в сигнала е била използвана публикация в сайт, според който Генов е призовал в социалните мрежи по повод „Нощни вълци“:

„Тези боклуци трябва да бъдат спрени и аз ще съм сред хората, които ще хвърлят камъни по тях. Защото с яйца няма да стане. Призовавам министър Даниел Митов да откаже достъпа на тези путински боклуци в България."

В сигнала срещу Асен Генов е бил цитиран още и член 163:

"Лицата, които участвуват в тълпа, събрана за нападение на групи от населението, отделни граждани или техни имоти във връзка с националната, етническата или расовата им принадлежност, се наказват:

1.подбудителите и предводителите - с лишаване от свобода до пет години...“

Но най-интересният текст от Наказателния кодекс, по който държавата проверява Асен Генов, е Член 329. (1) от Наказателния кодекс:

„Пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация“.

Този текст е известен сред юристите като текста за „тормоз над проститутките“. Той е останал в Наказателния кодекс от годините на тоталитарния режим и няма адекватна употреба днес.

В сигнала, който занимава българските служби, са записани и „парите на ЦРУ, Сорос и световния ционистки заговор“.

Преди по-малко от година Асен Генов бе проверяван по сигнал на Недялко Недялков до прокуратурата, включително и доходите му.

"Разбирам, че някой е обезпокоен от това, че не упражнявам според него обществено полезен труд. Което ме навежда на мисълта, че все още има хора, които живят в социалистическото минало, когато трудът беше задължение, а не право, както и във времената, когато частната инициатива и възможността на човек да има законни доходи при най-разнообразни взаимоотношения, в рамките на Закона и общоприетите морални норми в обществото. Сред тях например са гражданските договори и хонорари", коментира Генов пред Клуб Z.

Той добави, че получава „ежедневни заплахи, обиди и смъртни присъди".

"Това ме кара да мисля, че някой целенасочено занимава институциите с глупости, опитва се да ги ползва като инструмент за политически репресии и в крайна сметка им пречи или поне им отнема от времето да решават истинските проблеми в обществото ни, свързани с организираната престъпност, корупцията и популярните напоследък паравоенни формирования, които бият български граждани и се готвят за въоръжен преврат", коментира още Генов.

Според него целият сигнал се основава на анонимни публикации в интернет.

Ключови думи

Коментари

Отлично, някой е натролил "Протестна мрежа" със същия вид отрова, с който те обикновено тровят хората и компаниите, които не им харесват. А че Асенчо Генов никога не се е занимавал с труд, общественополезен или друг, е ясно на всички, които знаят кой е.

ООД

Трудът е лична работа и не трябва да е "обществено" полезен. В България има капитализъм и частна собственост и субектите биват или еднолични търговци или ООД или ЕООД и т.н. Държавата не трябва да я засяга кой като какъв работи, стига да си плаща данъците. Някои хора още живеят в комунизма и не са излезли от него. По тази логика и Айнщайн ще го изкарат лентяй, защото не блъска с мотиката.

Мале, ма туй за кришнаря е като за ирландската пастирка, мислиш си, че е измишльотина, а то верно...

За пореден път нашата прокуратура кляка пред руска хибридна атака !

Гого

Кляка по боцково нареждане ...

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Крайно време беше прокуратурата да се заеме с терористичната организация "Костов югенд", по-известна като "Престъпна мрежа". Да привикат и Пърдан ГъЗъ да обясни защо мафията ДСБ поддържа подобни незаконни формирования с цел рушене на установения правов ред в страната!

ИСЧЕЗНИ МЪРШО.

Деян

Абе, хора, няма ли кой да открехне модераторите, че това, което прави Анализатора е не простотия, а престъпление. До кога ще четем цинизмите му във форума. Срамота!!!

socialen

Асен Генов е известен с простотиите си.

до socialen pederast

А ти си известен с тъпотията си.

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Това, което прави анализатора е да казва ИСТИНАТА, която умишлено се прикрива от продажните медии! Има ли регистрация по българското законодателство "Престъпна мрежа" на Асенча Генов? - НЕ. Как се наричат организации, които извършват подривна дейност в противоречие със законите на дадена страна - наричат се ТЕРОРИСТИЧНИ организации. Простичко е, но непосилно за средностатистическия пърданофил. Нъл?

Ех, че си елементарен.

ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ ЩЕШЕ ДА ИМ АКО БЯХМЕ 16 РЕПУБЛИКА НА СЕСЕСЕРЕТУ ОБАЧЕ НИЕ СМЕ В ЕС И НАТО РУСКА МЪРШО ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ ИЗВЪРШВАТ САМО РУСКИТЕ АГЕНТИ ПОНЯЛ БЛЯД ?

Гледах"омразните агенти на Путин" в Словакия . Направиха си фолклорен празник и не знам дали службите на Словакия са си направили труда да "разследват" някой? Тук имаше и един "културен атрополог", който горе долу искаше същото. Та ще ми е интересно да се подходи към Асен Генов ,като към Сидеров. Нека да чисти паметници и той :))

Май протестна мрежа пречи на някой?Наблюдава се как на написана статия която е против мрежата ,съответстват и коментари. Изглежда някой подценява аудиторията!Да не би пък политиката ни да се обърна на ИЗТОК?

"Тези боклуци трябва да бъдат спрени и аз ще съм сред хората, които ще хвърлят камъни по тях. Защото с яйца няма да стане." ??? Естествено, че ще го разследват.

Кои са боклуците бе,да не се криеш и ти под масата като един известен Путриот?В главата ти още звучат сърпа и чука.

edin

Представяте ли си в Полша да привикат протестиращите срещу Нощните вълци.Ами те ще срутят държават !Ето там е разликата между Европа и нас,разликата между Полша и България.Вижте как живеят те и как живеем ние.Извода е следният- Колкото си по-близо до Русия толкова по-бедно живееш.Колкото си по-далече ,толкова стандарта на живот е по-висок.

Assен

Много точно попадение на прокуратурата. Тя така или иначе с хора като митьо очите не може да се справи, поне да натика тия мишки да метат градинките с циганките.

Хахааа

Какво друго да се очаква от МВР, което се снима с путлеровите фашизоидни сатрапи. А в обвинението към Генов са пропуснати илюминатите, гущерите и кемтрейлса. Доносът без тях не струва.

haha

малеее, русофилистичетата съвсем са се посрали и оцапали гащите щом вкарват в действие подобни методи. абе путинчо, пусни им малко кеш на горките че съвсем освирепяха тези несретници!!!

Ела ме ритни

Този не трябва да го разследват,а да го лекуват.

Отзад ли?

При лечението не е дало резултат - останал си си глупав.Ама тя глупостта е нелечима, доживот е.

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Още преди да тръгна за офиса мернах, че Москов даваше интервю в Нова, но тъдява не забележавам нито дума по темата. Явно директивата от Политбюро на драгалевското БКП е била да не се отразяват изказванията на врага с партиен билет Москов. Каква преданост на Партията, какво нЯщо! Браус, s.djam! Сигур си била сред най-самоотвержените комсомолки на времето...

Читател

Странно къде четете... Аз виждам дописка за Москов...

Съсредоточи се в темата,или ти е трудно.Бургас,Москов,партията,БКП.Някой може да си помисли,че си функционално неграмотен!

Дара

Асен Генов работи за каузи. В случая за каузата на Путин pro bono. Щом човек с подобно поведение е лицето на борбата със съветския ботуш и руското нахалство, значи руснаците са спечелили всички битки, хибридната война и май ни остава да вдигнем ръце и да се предадем. Ако обичаш родината, семейството, зачиташ традициите; ако знаеш, че хората не са равни, но са братя; ако работиш и си гледаш децата; ако не съдиш другите за собствените си грешки и глупости; ако мразиш държавата, но всеки ден питаш "къде е държавата?"; ако си за спазване на човешките права, но не само на приятелския ти кръг; ако искаш България да е независима от руски интереси, турско влияние и всякаква чужда намеса; ако смяташ членството на България в ЕС и НАТО за най-смисленото, което български политици са направили; ако не искаш да има заря на Великден, защото това е свят празник, а не финал на Шампионска лига; ако често виждаш в поведението на САЩ към България смесица от пренебрежение и лицемерие и си наясно, че това не са нито партньорски, нито приятелски взаимоотношения; ако под думи като "преход" и "реформи" съзираш мръсни експертни сметки; ако знаеш кой и защо ни докараха до отчаяние и смазващо безразличие, то какво по дяволите общо можеш да имаш с Асен Генов и асенгеновщината?

Не те знам мъж ли си, жена ли си, но съм те засичал да пригласяш на Фатмак. Кой те знае и тебе каква скрита лимонка си, вяра не може да ти се има. Иначе за Асен Генов или този или онзи си права - личността в случая е без значение, важна е каузата. Всяка една личност в даден момент може да се окаже скрита лимонка. Справка - Лех Валенса.

Дурути

Мда, от много време подозирам, че кришнаря всъщност е на отчет в руското посолство, а Сидеров - в щатското.Иначе просто няма логика

ИМА ДВА ВИДА РУСКИ КУРВИ ЕДНИТЕ КАТО БЯЛАТА ЗЛАТКА ОТКРИТО И ГОРДО ДЕМОНСТРИРАТ УМЕНИЯТА СИ В ПИШКОЛАПАНЕТО НА ПЕДОФИЛСКИ МАЦКОВСКИ ПИШКИ ИМА И ВТОРИ ВИД ТАКОВА КАТО ТЕБЕ ПРИКРИТИ МЪРШИ ДЕТО УЖ СА ЗА ЕВРОПЕЙСКА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ , УЖ СА ЗА НАТО И ЕС АМА АМЕРИКА МНОГО ИМ ПРЕЧИ РУСКИТЕ КУРВИ ПО ОМРАЗАТА КЪМ АМЕРИКА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

Оставка!

Оставка на Бъчварова! Явно в главата на тази жена приоритетите са объркани. Вместо да се бори с проруските агенти, искащи да ни разделят с ЕС и НАТО, тя се занимава с противниците им.

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Тоа па... Каква връзка има Бъчварова с прокуратурата? Толкова сте неграмотни пърданчувите фенове, че могат да ви ползват като нагледни материали в часовете по биология - когато преподават мат'ряла за приматите.

до АНАЛизатора ...

"В деня, в който „Нощните вълци“ пристигнаха в София и посещението им се превърна в събитие, един от организаторите на протеста срещу тях – Асен Генов, е трябвало да мине през близкото управление на МВР." МВР събира "доказателства" и ги предава на Прокуратурата.Следва съда. А ти си тъпанар от класа.По-надолу няма!

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Читател - "Странно къде четете... Аз виждам дописка за Москов..." - Добре, че спомена - ПОТЪРСИХ Я за да я открия забутана някъде из задните страници, за сметка на благата вест за Асанча. Очевидно здравният министър и здравето на българите като цяло е доста маловажна тема, на фона на сензацията за Асанча. (Б.моя) междувременно видях, че са благоволили да я сложат на първа страница).

мда

точно така се срива СССР. Това значи е агонията, края на това престъпно управление в България и РУсия. Точно така са преследвали "маргинали", "опозиционери" и тн. С надеждата на КГБ и ДС, че по този начин ще пречупят силата за съпротива на народа. Сега държат цялата власт, както държаха при Тодор Живков и пак ще загубят!

Чак пък и 2 минуса са Ви писали!

мне

В случай, че току-що събуждаш от кома или си се отрил от землянката ти в някоя западногерманска гора, имам честта да ти съобщя новината, че на власт в България от 6-7 години е дясна партия, с ястреби-министри и президент, министри на отчет пред американското посолство, а американски сенатори идват да разпореждат спиране на големи енергийни проекти. Отделно имаме на територията ни американска военна база, а българската армия, редом до турската ще бъде по всяка вероятност хвърлена първа да се бие срещу руснаци... Ако и след това още халюционираш СССР, КГБ, преследвани "опозиционери", които са в коалиция във властта, време ти е за шапка от алуминиево фолио и дъъъълги разходки сред природата.

Антипутинист

От къде на къде ще карат Генов да работи на трудов договор и да плаща осигуровки и данъци!? Той е зает 24/7 да бори кремълските планове за превръщането ни на 16-та република!

ама

ама разбира се, те и българите-революционери по турското робство са били нехранимайковци и лентяи, а борците за народна свобода и социализъм са били шумкари. Ама моля ви се, откъде, накъде, някой ще се застъпва за българите срещу Високата порта или срещу Царя.

От Задунайская

Предателите в Задунайская губерния действат.

орлин

Анализаторът се престраши и се обяви за говорител на престъпната комунистическа шайка предвождана от русофилите.

„Тези боклуци трябва да бъдат спрени и аз ще съм сред хората, които ще хвърлят камъни по тях..." - Е ли това реклама, или да? Разделяне на сини и червени, само дето вече осъзнахме синьо-червената мъгла. Видя се колко наивници се вързаха, от двете страни.

ДС

Нищо не си осъзнал, останал си в червената мъгла.

Дурути?

И все пак - как се издържа лицето Генов? Щом е тръгнал да се прави на будната съвест на гражданското общество, малко е странно да крие източника на доходите си като държавна тайна. Най-малкото не върви да държи сметка на останалите.

до Дурути

Теб някой пита ли те с какво се занимаваш? Ако случайно ти плащат от руското посолство, платил(а) ли си си данъците?

и аз така

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Четете простьовците от ДСБ отдоле, за да знаете от кого да пазите дечинята си! Торбалан вече не е актуален!

до АНАЛизатор ...

Че си прост е ясно.И децата го разбраха.

Пак са положили усилие да преведат тунеядство на езика на матрала

ООД

Трудът е лична работа и не трябва да е "обществено" полезен. В България има капитализъм и частна собственост и субектите биват или еднолични търговци или ООД или ЕООД и т.н. Държавата не трябва да я засяга кой като какъв работи, стига да си плаща данъците. Някои хора още живеят в комунизма и не са излезли от него. По тази логика и Айнщайн ще го изкарат лентяй, защото не блъска с мотиката.

Емил Станоев

Всъщност какво друго прави "розовата перука" ?? Изобщо работи ли някаде ? или получава пари само да организара подобни прояви ?

нЕ е твоя работа. Дали някой работи или не си е личен избор!

Хохохо

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Асене, Асееееене, успокой се.

mardafi

Лентяйството е мечта , а не престъпление

Сега разбират ли наивниците и будалите, че законите в България са създадени от комунисти, за да обслужват интересите на други комунисти. Сега разбират ли как ЕС и НАТО пази тези същите които искат да ги видят разсипани. Ама не искали да се месят във вътрешните работи на суверенна държава каквато е била България. Така е, не се месят, защото нямат интерес от жизнена необходимост. Но я да го имат този интерес, колко на бързо ще съборят властта на народнияВъобще разбират ли хората как БКП въобще не си е тръгвала. До сега го играеше на Демокрация. Свършиха и демократичните репресивни механизми, и старата песен на нов глас започват да пеят. Защото срещу Асен Генов повдигат обвинения с неща, чрез които отказват да повдигнат обвинения на разни войнски съюзи открито проповядващи преврат, и никой не си мърда пръста. Ами какд а си го мръднат бе. Нали точно те са в основата им на разните войнски съюзи. Все още не смеят официално да създадт тайна полиция, и сега сио създават от ДАНС разнообразните войснки съюзи, БНО-та, МНО-та, за да премахват от пътя си пречките създавани им от неудобни им за властта. Просто тези са си чисто бойко борисов проект за бъдеща репресия срещу недоволните, и пак го казвам. Всичкото това нещо се върши под защитата на НАТО и ЕС, пазещи ги отговорно, понеже Русия е изпаднала в неъсъстоятелност да си охранява пряко агентурата си зад границяа, и сега задкулисно си сътрудничат в охраната и на еврейско-комунистическата си агентура в България.Още мяукайте че запада ще защитял България, а ето как запада задкулисно си сътрудничи с лявата част Русия, на евреиската империя на злото в света.

Само да те светна, Адолф, че в Полша и Украйна и Прибалтика има съвсем легални про-натовски паравоенни отряди, отчасти с татуирани пречупени кръстове по теметата на "доброволците". Не само че не ги разследват, ами властите ги покровителстват, само че нещо не те чувам да ревеш, майн фюрер. А т`ва "комунисти", т`ва "еврейска империя на злото", милият, и ти си с една чорба в главата, мани-мани.

До преди България да влезе в НАТО през 2004-та година, комунистите тогава го даваха на културни и дискретни. Но след като България влезе в еврейската организация НАТО, и да забелязват хората? Как от тогава изведнъж комунистите придобиха невероятна смелост, и започнаха и не само да вдигат глава, но и да стават агресивни създавайки конфликти и проблеми. Прекалено много взеха да стават недоволни хората. Русняаците взеха да изнемогват, и веднага евреите включиха НАТО-защитата, под предлога, че бил пазел противниците на комунистите, и хората се хванаха на тези въдици.

кретен

Анализатор по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Е законите се прилагат изключително избирателно. За Асен Генов повдигане на обвинения, а за нищожеството нарекло се Валтер Калашников, няма подобни неща. Защото в момента кремълската агентура си създава пара-военни организации, с цел сплашване на населението. преди бяха борците, след това мутрите, а сега са разни националисти. Но вулкана в мнозинството хора не е загаснал, клокочи, и изригнели, дори и НАТО и агресивна Русия няма да бъдат в състояние да противодействат. Още да продължават в подобен тоталитарен комунистическо-еврейски дух, а да видим, срещу изригнал Вулкан от човешки емоции, и с най-модерните си уреди за убиване ще успеят ли да се справят с този Вулкан. Западняците и руснаците с много лош огън си играят, ще се изгорят.

Да си на хранилка към Америка за България не е ли достоен източник на доходи? Да си проститутка в служба на Козяк не било почтенно ли казвате? Да бълнуваш денонощно за ДС, КГБ, Путин и Русия не е признак на обсесивна русофобия? Няма страшно, А.Г. и неговата приятелката с розовата косица ще продължават да ни разсмиват, доказвайки всеки ден с присъствието си, че у нас здравната реформа се провали.

Развеселен

трябвало е още след заплахата за камъните да го приберат. Либералите наистина не се представят нормално последните години, нито у нас, нито по света. От много напън ще се нааакат. Лошото е, че няма консервативна алтернативна - основно фашета, какъвто е и Вовата.

Фибата

Бойко Борисов е чел само "Винету", но явно е разбрал най-важното. Асен Генов е чел само "Празни мисли на един празен човек", но очевидно е стигнал до описанието на лентяя, прехласнал се е и е спрял да чете нататък. Каква е поуката ли? Винаги трябва да се чете до край!

Евгений Лайнофф

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Евгений Лайнофф

Абе на снимката, на преден план, в ляво, това този изклесяк иво МИНДЖЕВ ли е?

Минджева

ТЯ Е!

"Държавата не трябва да я засяга кой като какъв работи, стига да си плаща данъците." <<===>> Ако някой "работи" на чужда хранилка и против интересите на обществото, държавата не само я засяга, ами има дори подходящо законодателство за преследването на този някой. Асанчо получава пари от Щатите за подривна дейност у нас и интересът на службите към него е съвсем оправдан. Това, което трябва да спрат да правят е да се крият зад стари текстове, а направо да приемат американското законодателство за "дарения" и да искат това, което иде отвън да се регулира. <<===>> "По тази логика и Айнщайн ще го изкарат лентяй" <<===>> айнщайн може лесно да се оправдае дори само като покаже нотацията си за тензорно смятане. какво може да покаже асан генов?

подривна дейност у нас извършват само агентите на вражеска путлерландия , България е в НАТО мърши русофилстични

Югозомби

Трудното битие на професионалния революционер.

Стилист

Обаче грантосмукача Минджев как се е барнал с тази оранжева педерка, направо ме просълзява. Те после с тая снимка се редят на опашка на козяк да си вземат стипендията де ... уникални гниди

Polar

Кофти е да си Тъп!

Все за Костов съм гласувал и пак за него ще гласувам.

Само ДСБ ще излекува болна България.

Излекувана от запек по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

ДА, аз вече съм излекувана от запека - вече съм с перманентна диария, досущ като Пърдан ГъЗъ!

[email protected]

. . . Българските путьовци нещо са живнали. Е, ще ги изтърпим още малко. А докато това раково образование бъде изрязано от обществения организъм, ще си пеем „Пу-тин хуй-ло, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла“.

Български путиноид

Ще си пеете, друго не ви остава.

Костов

Не ви ща такива гласоподаватели като овцете.

Само ДСБ ще излекува болна България. С какво? С цианкалий венозно?

Все за Костов съм гласувал и пак за него ще гласувам. Къде? В Румъния ли?

касов апарат

Знае ли някой как се финансира фондация "Америка за България" и дали издават касови бележки?

Емко

Генов си е боклук. Но такива има във всяка страна.

Г.Първанов - Гоце

Да се кандиатирам ли за трети мандат или да не се кандидатирам? С подпреката на другаря Путkин, която получих преди дни в Масква може и да имам успех?

Клуб Z

Моля, разчистете си форума от простащини и цинизми, защото накрая само с тях ще си останете. Доста читаве хора ви напуснаха. Налазили са ви лумпените.

коректор

добре де, имам прост въпрос: защо само генов го гонят за безделие? при толкова безработни в българия ще има работа за милицията до края на света!

stringer

коректор, ако "милицията" влезе в час и си върши работата, ти ставаш метранпаж!

...

Що ни занимавате с радините вълнения на някаква отрепка? Никой няма да го запомни с нищо. И деца не може да има, това не Ви ли струва достатъчно наказание. Бог да го прости +

Ulian

Леле какъв див социализъм тресе 'милата ни родина,' ако Тато беше още жив щеше да плаче сега от умиление че не сме мръднали на йота от духа на онова време и сме му останали верни - на него и на заветите на цоциализъма и комунизъма. Браво на таз наша държава. ЕС още не са разбрали кого са пуснали в кошарата си преди 10 години.

Пуснали са поредните лакеи на САЩ с политическа поръчка. А сега, доколко е "див" социализмът, който тресе неолиберална България, зависи от халюциногените, които ползваш.

Захов

Генов трябва да го разследват и за взръзки с чужди разузнавания. Преди 1-2 години му платиха "екскурзия" до САЩ. И на Цонка тоже. Трябва да се разследва, кой им е платил, за какво, с кой са се срещали там, какви задачи са им дадени и тн

дедо поп

Оформят се два лагера гъзолизачи - едните са почитатели на руските а другите на американските еврейски задници. За интересите на България и народът и никой не мисли и никой не плаща...за съжаление.

mardafi

Не беше възможна по силна антиреклама на Путкин

ААГ

Всички познават Асен Генов-"розовия пудел",като отявлен софийски лентяй.Храненик на Сорос,той и неговата платена глутница,са на денонощно разположение за размирици,побоища и създаване на напрежение.Спомнете си участието им в държавния преврат срещу Орешарски.То не бяха вувузели,търкане на павета,голи цици и задници,банички и кафенца на аванта,разбити плочници и павета,обърнати кофи за боклук и дерене на гърла.Никой обаче не се сезира да ги осъди и да заплатят всички нанесени щети.Тъй-наречените "Протестъри" си позволяват всякакви волности напълно безнаказани.Кои са те,че да не допускат в Божия храм да влиза всеки,който иска да си запали свещица? Що за насилие и наглост? Защо полицията не ги арестува,а вместо това ги охранява? Да! У нас мафията си има полиция,а народът-средния пръст на Борисов.Крайно време е тези фашистки храненици да бъдат поставени на място,но-КОЙ? Нали те докараха отново пожарникара на власт и той им е задължен??? НА СЪД НЕОФАШИСТКИТЕ АЙЛАЗИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Франк Лойд Райт

Агент Ивайло кърти мивки с оранжевата торбичка в стил "овчарчето Калитко".

Организатор на протеста срещу „Нощни вълци“ трябва да се разследва за съучастничество с вълците. Всеки един.

Ощавен маркиз

Не е хубава тази „прокурорска” далавера. Познавам лентяи, които правят понекога по сто бонки на ден от бензин, нафта, газец, недвижимости или китайско карго. Знам за други, дето свъртат дори повече от /нескончаеми/ складови пушкала, металец и … дрога. Незаконният алькогол, безбандеролният сигаретлък, курваджилъкът и брадварското ченч-заложничество процъфтеват /на талази/ по цело нашенско… Що требе да изгриземе на „соросоидчето” Асенча мъдете?... Интелектуалното усилие и постоянство, което този млад българин влага в гражданското си поведение и изява, може и да са подпомогнати от демократични грантове, но … такъв е днешният свят. Не може сичко „идеологичко” да се плаща в кремлински рубльоци. Туй време мина. А момчето се старае, просто рубладжиите му завиждат на недостатъчно образованата енергия. В младия г-н Генов виждам самороден политически талант. Млад граждански грездей в професионално добре обучЕните вехти кагебурни задници.

Р.Ралин

"Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации."

Дара

Най-много среднисти има сред гласуващите за ДСБ /разбирай Иван Костов/. Факт, който се пази като държавна тайна! На една лабораторно селектирана група хора Костов им внуши, че ако му симпатизират и са му лично предани, това ще им донесе веднага облаги. Като за начало държиш се като висшист и никой не смее да те пита дали имаш диплома, това били подробности за личен състав /днес човешки ресурси/. И така с кални папуци от село скачаш направо в софийския хайлайф. Кланяш му се на Иван Вегетариан и получаваш място на привилегирован критикар, ставаш част от измислен елит и мечтаеш за запазена лежанка /на едната кълка, на другата и гърне за повръщане ако преядеш, понеже вомиториум не е място за повръщане/. Коленичиш пред Костов и вече не си простолюдие, вече си част от "просветено малцинство" /предимно от пияндета, дървени философи, манифестъри, почасови протестъри, шушумиги при социализма и възгордели се мижитурки при демокрацията, егоисти с разбит личен живот/. Вече си в поднебесието, гледаш пренебрежително и високомерно всички "прости" и се правиш на интересен на воля! Ревеш за интелигентност /всяка втора дума е интелигентен/, хълцаш за културата като дълбинна твоя същност, на която Вежди Рашидов пречи защото е жив. Лъжеш, че слушаш джаз, че четеш Игън, че си правиш кола маска в Кемпински, че гледаш задължително "Нощни птици". На сервитьорките в кафенетата по "Витошка" им викаш на галено, само дето много те е страх някой да не разбере, че ходиш при вашите във външна тоалетна, но пък си светиш с последен модел айфон! Може да си измислиш биография и да отработиш аристократични обноски, но то е като да си купиш реплика на индиански нахуйник, който поради невежество носиш на врата си. Не можеш обаче да станеш някой друг заради партийна повеля. На едни като вас 45 години не им стигнаха и не успяха, и вие няма, но опитите сега са забавни! Преди бяха зловещи!.....П.П това за айфона е на д-р Ненков!

крампа

Поне ще се помни, че Асен Генов и бат'Сали прокуратурата ги погна в един и същи ден!

Пут Кин е герой и свойто робче Боко обича Той

Пут Кин е герой и свойто робче Боко обича Той

?

Не Ви разбирам, всъщност лентяй ли е или не...

Бояджията Генов не е ЛЕНТЯЙ

По партизански , нощем БОЯДИСВА ПАМЕТНИЦИ , денем харчи $oro$ojdnite пари.

Много шум за Нищо

Голяма РЕКЛАМА направиха на рокерите . Можеше и никой да не разбере , че са минали през България . $ОРОСОИДНА ТЪПОТИЯ

Генерал Атанасов , това ли са посрещачите с чуждестранни знамена ?

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТОМ!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТОМ!

Пут Кин ви го каза ама не слушате

Пут Кин ви го каза ама не слушате

СЛАВА УКРАИНСКОЙ НАЦИИ! ПИЗДЕЦ РОССИЙСКОЙ ПЕДЕРАЦИИ!

СЛАВА УКРАИНСКОЙ НАЦИИ! ПИЗДЕЦ РОССИЙСКОЙ ПЕДЕРАЦИИ!

Сотник: путинский режим развалится совсем скоро

Сотник: путинский режим развалится совсем скоро и вот почему В условиях резкого сокращения внутренних ресурсов в России путинскому режиму осталось совсем недолго. Как передаёт replyua.net, такое мнение высказал Саша Сотник. По словам российского журналиста, резервный фонд в РФ опустошается, и именно это может стать причиной краха режима Путина. В России раскручивается сценарий, по которому сейчас можно хапнуть и быстро сбежать, и путинское окружение сейчас использует эту возможность по максимуму, стремясь удовлетворить свои большие аппетиты, отмечает Сотник. За короткое время нужно воровать быстро и много – чтобы хватило не только себе, но и нескольким поколениям. Именно такие настроения могут уничтожить путинскую власть, то есть, режим уничтожат те, кто его создавал. Они подтолкнут Россию к падению, и в панике сметут все на своем пути, считает журналист. Подготовиться к такому сценарию уже невозможно – нужно принять его, как неизбежность, и совсем скоро на повестке дня появится уже другой вопрос, - а с чего начинать восстановление?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.